LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Barcelona İddaa Tahmini 10.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Cadiz evinde, Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT kanalından takip edebilirsiniz.

Cadiz ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 12.00, beraberlik 5.80, Barcelona kazanır ise 1.27 olarak açıklanmış.

Cadiz 4 Maçtır Mağlup

Cadiz, bu sezon La Liga’da oynadığı 4 karşılaşmadan da puan alamadan ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’ya 3-0 kaybettiler. 3. bölgede yine vasat bir performans gösteren Cadiz, hücumda çok etkisiz kaldı. La Liga’da oynadığı 4 maçtan da mağlubiyet ile ayrılan Cadiz’in henüz ligde golle tanışamadığını da belirtelim. İlk 4 haftada skor üretemeyen tek takım konumundalar. Bu hafta ise iç sahada Barcelona’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Cadiz’de Ruben Alcaraz’ın sakatlığı devam ediyor.

Barcelona’da Moraller Yerinde

Barcelona, son haftaların formda takımlarından biri. La Liga’da ilk haftaya puan kaybı ile başlayan Xavi’nin ekibi, Camp Nou’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile golsüz berabere kalmıştı. Bu puan kaybının ardından üst üste 3 maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta sonu Sevilla deplasmanına konuk olan Barcelona, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Son 3 maçta 9 puan topladılar ve lider Real Madrid’in takibini devam ettiriyorlar. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Viktoria Plzen’i 5-1 ile geçen Barcelona’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cadiz – Barcelona Maç Bilgileri

Cadiz – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Ruben Alcaraz’ın sakatlığı devam ediyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın net favorisi. Lider Real Madrid’in takibini sürdüren Barcelona, geçen hafta Sevilla deplasmanında 3 golle kazandı. Cadiz ise ilk 4 maçta henüz puan almayı başarmadı. Üst üste 4 maçtır kaybediyorlar. Barcelona’nın en az 2 farklı galip gelmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.50

intobet Oranı: H2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, rahat kazandı. Elche deplasmanında 2. Yarıda buldukları 4 golle 3 puanı kaptılar.