Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Cremonese İddaa Tahmini 11.09.2022

11 Eylül Cumartesi günü, İtalya Serie A Ligi‘nin lideri Atalanta ile düşme hattındaki Cremonese karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan maçın başlama saati 13:30.

intobet, Atalanta galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.35, Cremonese galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Serie A Ligi’nin Lideri Atalanta

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, Cremonese karşısına İtalya Serie A Ligi’nin lideri olarak çıkacak. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri yeni sezonda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monza deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, 3’te 3 yaparak yoluna devam etti. Sadece 2. hafta Milan derbisinde 1-1’lik beraberlikle puan kaybeden Atalanta, dev derbide de galibiyete daha yakın bir futbol sergilemişti. 5 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, toplamda ise sadece 3 gol yedi. Geçen sezonda lige harika başladıktan sonra düşüşe geçen Atalanta, güçlenen kadrosuyla bu kez zirvede kalmak istiyor.

Cremonese Zayıf Halkalar Arasında

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese, ilk 5 hafta sona erdiğinde Monza ile birlikte en zayıf halkalar arasında yer alıyor. 5 hafta sona erdiğinde, henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan konuk ekip, 5 maçtan sadece 1 puan topladı. İlk 4 haftayı Fiorentina, Roma, Torino ve İnter mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta Sassuolo karşısında ilk puanını golsüz beraberlikle alan Cremonese, ilk ke bir maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Ligin lideri karşısına 5 maçtır devam eden puan kayıplarıyla çıkacak olan Massimiliano Alvini ve öğrencileri, ligde güven vermekten çok uzakta. Kalesinde tam 9 gole engel olamayan Cremonese, savunmada oldukça etkisiz.

Atalanta – Cremonese Maç Bilgileri

Atalanta – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Berat Djimsiti ve Duvan Zapata’nın sakatlıkları devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Hans Hateboer, Rafael Toloi, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftanın namağlup lideri Atalanta, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ve 5 maçtır puan kaybeden Cremonese karşısında rahat bir galibiyetle, liderliğini sürdürecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.67

intobet Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede iki takımda birbirlerine diş geçiremedi. Haftaya lider başlayan Atalanta, beklenmedik bir puan kaybı yaşadı ve Cremonese karşısında 1 puanla yetindi.