LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Osasuna Bahis Tahmini 12.09.2022

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Osasuna deplasmanda, Almeria’ya konuk olacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Almeria ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Almeria kazanır 2.75, beraberlik 3.20, Osasuna kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Almeria Vasatı Aşamadı

Almeria, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’nın 4. haftasında Valladolid deplasmanına konuk olan Rubi’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Valladolid karşısında vasat bir performans gösterdiler ve pozisyon bulmakta zorlandılar. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle kaybeden Almeria, bu sezon La Liga’da 2. yenilgisini yaşadı. La Liga’da ilk 4 hafta sonunda sadece Sevilla karşısında kazanabilmişlerdi. Bu hafta ise Juegos Mediterraneos’da Osasuna’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Almeria’da Ivan Martos, Alex Centelles ve Gonzalo Melero sakat olan isimler.

Osasuna’da Hedef Üst Sıralar

Osasuna, bu sezon La Liga’da özellikle El Sadar’da oynadığı maçlarda önemli sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da 4 hafta geride kaldı ve Jagoba Arrasate’nin öğrencilerinin 3 galibiyeti bulunuyor. 9 puan toplamayı başaran Osasuna, bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Deplasmanda oynadıkları tek maçta ise Benito Villamarin’de Real Betis’e 1-0 kaybettiler. Bu hafta Almeria deplasmanına konuk olacak Osasuna’da eksik bulunmuyor.

Almeria – Osasuna Maç Bilgileri

Almeria – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Ivan Martos, Alex Centelles ve Gonzalo Melero sakat olan isimler.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

İddaa Tahmini

Osasuna, bana göre maçın favorisi. La Liga’da ilk 4 haftada 9 puan toplayarak dikkat çektiler. Almeria ise geçen hafta Valladolid deplasmanına çok etkisizdi. Poziyon bulmakta bile zorlandılar. Osasuna karşısında da işleri zor. Düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. 2.5 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.49

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, altın değerinde bir 3 puan aldı. Almeria’yı deplasmanda Avila’nın tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.