TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Trabzonspor İddaa Tahmini 12.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren Trabzonspor deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 21.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Adana Demirspor ile Trabzonspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Adana Demirspor galibiyetine 2.37, beraberlik tercihine 3.61, Trabzonspor galibiyetine ise 3.12 verildiğini görüyoruz.

Adana Demirspor Galibiyet Peşinde

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Tayyip Talha’nın attığı golle 1 puanı kurtaran Adana Demirspor, Süper Lig’de bu sezon 9 puan topladı. Ligde tek mağlubiyetini, Kadıköy’de Fenerbahçe deplasmanında aldılar. Hücum anlamında ligin üretken takımlarından biri olan Adana Demirspor, transfer döneminin son gününde Guldbrandsen ve Emre Akbaba gibi 2 önemli oyuncuyu da kadrosuna katmayı başardı. Bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor.

Trabzonspor’da Hedef 3 Puan

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanında 3 puan ile dönmüştü. Trezeuet’in ikinci yarıda attığı golle maçı 1-0 kazandılar. 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Bordo Mavililer, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi mesaisindeydi. Ferencvaros deplasmanına konuk olan Trabzonspor, rakibine 3-2 kaybetti. Süper Lig’de bu sezon 9 puan toplayan Bordo Mavililer, lider Konyaspor’un 5 puan gerisinde. Bu hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen, Edin Visca, Serkan Asana, Dorukhan Toköz ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Adana Demirspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – TrabzonsporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen, Edin Visca, Serkan Asana, Dorukhan Toköz ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Yusuf Yazıcı, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, hücumda üretken bir takım. Bu sezon oynadıkları 5 Süper Lig maçında da gol buldular. Trabzonspor’da bu sezon oynadığı 3 deplasman maçında da skor üretti. Gollü bir karşılaşma olur. En az 3 gol izleriz. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor, haftayı 3 puan ile geçti. Trabzonpsor karşısında iyi oynadılar ve rakibini 3-2 mağlup ederek haklı bir galibiyet elde ettiler.