UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Fenerbahçe İddaa Tahmini 15.09.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 2. maçında Rennes evinde, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de start alacak mücadele EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Rennes ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Rennes galibiyetinin 1.85, beraberlik tercihinin 3.75, Fenerbahçe galibiyetinin ise 4.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Rennes Farka Gitti

Rennes, UEFA Avrupa Ligi’nde grubun ilk maçında AEK Larnaca’nın konuğu oldu. Sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Bruno Genesio’nun öğrencileri, gruba galibiyet ile başladı. AEK Larnaca deplasmanında çok zorlandılar ama Lorenz Assignon’nun golüyle 3 puanı kaptılar. Kamal Sulemana, gösterdiği performans ile galibiyetin baş mimarıydı diyebiliriz. Fransa Ligue 1’de ise geçen hafta Auxerre engelini de 5 golle geçen Rennes’de moraller yerinde. Fransa Ligue 1’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayarak çıkışa geçtiler. Grubun 2. maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek Rennes’de Jeremy Doku, Baptiste Santamaria ve Arnaud Kalimuendo sakat olan isimler.

Fenerbahçe Hücumda Üretken

Fenerbahçe’de grubun ilk maçında kazanan takımlardan biriydi. Kadıköy’de Dynamo Kiev’i konuk eden Sarı Lacivertliler, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Yeni transfer Michy Batshuayi, oyuna sonradan dahil oldu ve Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golü kaydetti. Süper Lig’de ise geçen haftayı bay olarak geçen Sarı Lacivertliler, bu sezon hücumda çok üretken. Lig’de attıkları 15 golle Süper Lig’in en golcü takımı olduklarını belirtelim. Dynamo Kiev karşısında da bol pozisyon bulmayı başarmışlardı. King, Valencia, Batshuayi ve Pedro gibi kaliteli ayaklara sahipler. Grubun 2. maçında Rennes’e konuk olacak Fenerbahçe’de Bruma ve Serdar Dursun kadroda yer almıyor.

Rennes – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Rennes – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes’de Jeremy Doku, Baptiste Santamaria ve Arnaud Kalimuendo sakat olan isimler. Fenerbahçe’de Bruma ve Serdar Dursun kadroda yer almıyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Adrien Truffert, Arthur Theate, Joe Rodon, Hamari Traore, Flavien Tait, Kamal Sulemana, Lovro Majer, Martin Terrier, Benjamin Bourigeaud, Amine Gouri

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Luan Peres, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, Diego Rossi, Joshua King, Enner Valencia, Joao Pedro

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, grubun ilk maçında Dynamo Kiev engelini 2-1 ile geçti. Batshuayi’nin 90+2’de attığı golle 3 puanı almayı başardılar. Rennes ise AEK Larnaca deplasmanında 2-1 kazandı ama kolay bir galibiyet alamadılar. Fenerbahçe’ye karşı işleri pek kolay değil. Fenerbahçe’nin hareketli hücum hattı sayesinde yine gol bulmasını bekliyorum. Rennes maçın favorisi ama iki takımda skor üretmeyi başaracaktır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes, 2-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Fenerbahçe, son yarım saatlik dilimde 2 gol buldu ve Fransa’dan puan ile döndü.