UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Roma HJK Helsinki İddaa Tahmini 15.09.2022

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 2. haftasında, Roma ile HJK Helsinki karşı karşıya gelecek. Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele 15 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, Roma galibiyetine 1.14, beraberliğe 9.10, HJK Helsinki galibiyetine ise 22.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.45, KGYOK 1.53 oran kazandırıyor.

Roma Toparlanmayı Başardı

Yeni sezona yeni transferleriyle fırtına gibi bir giriş yapan Roma, önce İtalya Serie A Ligi ardından UEFA Avrupa Ligi’dne aldığı üst üste mağlubiyetlerle bocaladı. Jose Mourinho ve öğrencileri kısa süre içerisinde toparlandı ve rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. Serie A Ligi’nde ilk 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Roma, sezonun ilk mağlubiyetini Udinese deplasmanında 4-0’lık skor almış ve ardından Avrupa sahnesinde konuk olduğu Ludogorets deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönmüştü. Savunmada yapılan bireysel hatalar ev sahibi 2 maçta mağlubiyete sürüklerken, geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanına konuk olan Roma, ilk yarıda rakip kaleye kurduğu baskıda üstünlük golünü Dybala’nın harika son bitirişiyle bulurken, hak ettiği bir galibiyet aldı. 2-1’lik galibiyet ev sahibinde moralleri yerine getirirken, Roma’nın son maçta rakip kaleye kurduğu baskıyla dikkat çektiğini söyleyebiliriz.

HJK Helsinki Yetersiz Kaldı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun ilk haftası sahasında Real Betis’i konuk eden HJK Helsinki, İspanyol devi karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika boyunca rakip kaleye gitmekte zorlanan HJK Helsinki, savunmada ise rakibine sadece 45 dakika direnebildi. İç saha avantajına rağmen puan adına yetersiz kalan Finlandiya ekibi, bu hafta ise grubun bir diğer favorisi Roma’ya deplasmanda konuk olacak. Finlandiya Veikkausliiga’da normal sezonu zirvede tamamlayan Toni Koskela’nın öğrencileri, Avrupa sahnesi için ilk 90 dakikada yetersiz bir görüntü sergiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme Turu’nda veda eden HJK Helsinki, yerel bazdaki başarısını Avrupa’ya taşımakta zorlanıyor. Konuk ekibin zorlu Roma deplasmanından puan çıkarması oldukça zor.

Roma – HJK Helsinki Maç Bilgileri

Roma – HJK Helsinki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da bu hafta Nicolo Zaniolo, Wijnaldum, Kumbulla ve El Shaarawy’nin sakatlıkları devam ediyor. HJK Helsinki cephesinde ise Roope Riski, Valtteri Moren ve Manuel Martic’in sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Lorenzo Pellegrini, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Jukka Raitala, Joona Toivio, Atomu Tanaka, Arttu Hoskonen, Yli-Kokko, Nassim Boujellab, Fabian Serrarens, Casper Terho, Eric Browne, Matti Peltola.

İddaa Tahmini

Yeniden toparlanarak yükselişe geçen Roma, gruba son derece etkisiz bir başlangıç yapan ve hücum hattındaki etkisizliğiyle dikkat çeken HJK Helsinki karşısında kalesinde gole geçit vermeyecek ve iyi bir savunma performansı sergileyecektir.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.41

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başaran Roma, HK Helsinki karşısında 3 puanı 3 golle aldı. Kazananları tebrik ederiz.