UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Ludogorets İddaa Tahmini 15.09.2022

15 Eylül Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi C Grubu fikstüründe yer alan 2. hafta mücadelesinde, Real Betis ile Ludogorets karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, Real Betis galibiyetine 1.38, beraberliğe 4.95, Ludogorets galibiyetine ise 9.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.73, 2.5 Alt 2.16 oran kazandırıyor.

Real Betis Cephesinde Yüzler Gülüyor

Real Betis’i yeni sezonda mağlup edebilen tek takım son İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid oldu. Manuel Pellegrini ve öğrencileri sezona fırtına gibi bir başlangıç yaparken, ilk 3 haftadan 3 galibiyet çıkardı. İlk mağlubiyetini Madrid deplasmanda 2-1’lik skorla alan Real Betis, kaybetmesine rağmen sergilediği futbolla yeni sezondaki etkisini sürdürdü. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun ilk haftasında HJK Helsinki’yi deplasmanda 2-0 mağlup eden ev sahibi, Avrupa dönüşü La Liga’dai se Villareal’i 1-0 mağlup etti. Galibiyetlerine kısa sürede geri dönen Real Betis, iki kulvarda birden çok etkili. La Liga’nın 3.’sü olarak Ludogorets karşısına çıkacak olan ev sahibinde moraller yerinde.

Ludogorets İç Sahada Kazandı

Bulgaristan 1. Ligi’nin namağlup lideri Ludogorets, UEFA Avrupa Ligi’nde sezon açılışını galibiyetle yaptı. UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine 1. ve 2. Eleme Turu’nu geçtikten sonra Dinamo Zagreb karşısında veda eden konuk ekip, Ante Simundza yönetiminde UEFA Avrupa Ligi’ne sürpriz bir başlangıç yaptı. İç sahada konuk ettiği Roma karşısında 2-1’lik galibiyete uzanan Ludogorets, mücadelede iki kez skora hakim oldu ve hak ettiği bir galibiyetle sahadan ayrıldı. Galibiyet golü son dakikada gelse de, konuk ekip 85. dakikada yediği golü son dakika golüyle telafi etti. Roma ve Real Betis’in liderlik savaşı vermesi beklenirken, Ludogorets gruba yaptığı sürpriz galibiyetle dikkat çekti.

Real Betis – Ludogorets Maç Bilgileri

Real Betis – Ludogorets Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis takımında Nabil Fekir’in sakatlığı bu hafta devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Andres Guardado, Antonio Sanabria, Ruibal Garcia, Sergio Canales, Borja Iglesias.

Ludogorets'in ilk 11’i Belli mi?

Ludogorets’in muhtemel kadrosu: Sergio Padt, Georgi Terziev, Aslak Fonn Witry, Jakub Piotrowski, Olivier Verdon, Bernard Tekpetey, Ivan Yordanov, Nascimento Rodrigues, Spas Delev, Rick, Danny Gruper.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ilk hafta aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğunu paylaşan Real Betis ve Ludogorets karşı karşıya geliyor. İki formda takımında mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Mücadele tam anlamıyla gol düellosuna dönüşürken, 5 gollü mücadelede Real Betis 3 golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.