LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Rayo Vallecano İddaa Tahmini 17.09.2022

İspanya La Liga’da geçen hafta farklı kazanan Athletic Bilbao bu hafta evinde, Rayo Vallecano’yu ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Athletic Bilbao ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 1.58, beraberlik 4.15, Rayo Vallecano kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao’dan Rahat Galibiyet

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta rahat bir galibiyet aldı. Elche deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da bu sezon 3. galibiyetini alan Ernesto Valverde’nin ekibi puanını ise 10’a yükseltti. Geçen hafta Elche karşısında erkenden buldukları gollerle maçın fişini çekmişlerdi. Bu sezon La Liga’da tek mağlubiyetleri var. 2 hafta önce San Mames Barria’da konuk ettikleri Espanyol’a 1-0 kaybettiler. Bu hafta Rayo Vallecano’yu konuk edecek Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Rayo Vallecano’dan 3 Puan

Rayo Vallecano’da geçen hafta La Liga’nın kazanan takımlarından biriydi. Vallecas’da konuk ettikleri Valencia’yı 2-1 ile geçtiler. La Liga’da bu sezon 2. galibiyetini alan Rayo Vallecano, puanını 7’ye yükseltti. Ligin ilk galibiyetini ise Espanyol deplasmanında almışlardı. Andoni Iraıla Sagarna’nın ekibi, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta da kalelerinde gol gördüler. Bu hafta konuk olacakları Athletic Bilbao karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Andreas Martin ve Salvi Sanchez’in sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Andreas Martin ve Salvi Sanchez’in sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Elche deplasmanında rahat kazandı. İlk yarıdan fişi çektiler ve 3 puanı 4-1’lik skorl ile aldılar. Rayo Vallecano’da Valencia engelini 2-1 ile geçti. Athletic Bilbao, ilk 5 haftada 10 puan topladı. Sezona iyi başladılar. Rayo Vallecano karşısında da kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, San Mames Barria’da 3 puanı aldı. Rayo Vallecano’yu 3-2 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile geçtiler.