Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Borussia Dortmund İddaa Tahmini 01.10.2022

Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga‘da 8. hafta heyecanı başlıyor. 1 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadelede, Köln ile Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Betroad, Köln galibiyetine 3.48, beraberliğe 3.72, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.06 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.94, beraberliğe 3.35, konuk ekibe ise 1.82 oran veriyor.

Köln Kolay Maç Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Köln, geçen sezonki etkisini ilk 5 haftada sürdürdü. UEFA Konferans Ligi’nin başlamasıyla birlikte zorlu bir fikstür içerisine giren ev sahibi, Konferans Ligi D Grubu’nda ilk 2 haftayı 4 puanla tamamlarken, Almanya Bundesliga’da son 2 haftadan 1 puan çıkarabildi. Lider Union Berlin’e iç sahada 1-0 kaybeden Köln, milli ara öncesinde ise Bochum deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Lider karşısında dahi 10 kişi kalmasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, yeni sezonda kolay kolay maç kaybetmeyeceğini 7 haftalık fikstürde ispatladı. Ev sahibi milli ara dönüşü sahasında Dortmund’u konuk edecek.

Borussia Dortmund Zirve Takibinde

Derbi galibiyeti Borussia Dortmund cephesinde moralleri yerine getirdi. Edin Terzic ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftayı 4 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bırakırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise açılışı 3-0’lık Kopenhag galibiyetiyle yaptı. Leipzig maçında alınan 3-0’lık mağlubiyet moralleri bozarken, Sarı Siyahlılar devler liginde ise Manchester City’e deplasmanda 2-1 kaybetti. Üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçen Dortmund, milli araya Ruhr derbisini kazanarak girdi. Schalke 04 karşısında Youssoufa Moukoko’nun golüyle 1-0 galip gelen konuk ekip, yeniden zirve yarışına dahil oldu. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan ve Almanya Bundesliga’nın 2. sırasında yer alan Dortmund, galibiyetlerine aranın ardından kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Köln – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Köln – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Sebastian Andersson ve Timo Horn’un sakatlıkları devam ediyor. Dortmund cephesinde Marco Reus, Sebastien Haller, Mahmoud Dahoud, Gregor Kobel, Salih Özcan, Mateu Morey, Giovanni Reyna ve Jamie Bynoe-Gittens’in sakatlıkları devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Dejan Ljubicic, Ellyes Skhiri, Florian Kainz, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da liderlik mücadelesi veren ve milli araya 2 puan geride giren Dortmund, araya Ruhr derbisinden aldığı 3 puanla moralli girdi. Dortmund aradan galibiyetle dönecek ve zirve takibini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.06a

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda Köln 3 puanı 3 golle aldı.