Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Brentford İddaa Tahmini 01.10.2022

İngiltere Premier Lig’de orta sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Brentford deplasmanda, Bournemouth’a konuk oluyor. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Bournemouth ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bournemouth kazanır 3.40, beraberlik 3.45, Brentford kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış. 

Bournemouth Deplasmanda Kaybetmedi

Bournemouth, Premier Lig’de son haftalarda üst üste puanlar almaya başladı. Milli maç arasından önceki hafta Newcastle United deplasmanına konuk olan Bournemouth, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Öne geçtikleri maçta üstünlüğünü koruyamadılar ve 1 puana razı oldular. Premier Lig’de son 3 maçta 5 puan toplayan ve düşme hattının üzerine çıkan Gary O’Neil’ın ekibi, bu hafta Vitality’de Brentford ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Bournemouth’da savunmadan Lloyd Kelly’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Brentford Evinde Kaybetti

Brentford, bu sezon Premier Lig’de önemli bir hücum üretkenliği gösteriyor. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Arsenal’a 3-0 kaybettiler ama geride kalan 7 haftada 9 puan toplamayı başardılar. Öte yandan bu 7 maçlık süreçte ise tam 15 gol bulduklarını belirtelim. İlk defa bir resmi maçta Arsenal karşısında gol atamadılar. Kadrolarında Ivan Toney gibi önemli bir golcüleri var. Öte yandan Yoan Wissa ve Bryan Mbeumo gibi de hızlı oyunculara sahipler. Bournemouth deplasmanına konuk olacak Brentford’da önemli bir eksik yok.

Bournemouth – Brentford Maç Bilgileri

Bournemouth – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da savunmadan Lloyd Kelly’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelemk açısından riskli bir karşılaşma. Brentford favori olabilir ama Bournemouth’da son 3 maçta mağlubiyet yaşamadı. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Vitality’de her iki takımında gol bulacağın düşünüyorum. İki ekipte skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth’un yenilmezlik serisi devam etti. Vitality’de konuk ettikleri Brentford ile golsüz berabere kaldılar.