Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Newcastle United İddaa Tahmini 01.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Bu hafta Craven Cottage’de Fulham ile Newcastle United karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Fulham ile Newcastle United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 3.10, beraberlik tercihinin 3.45, Newcastle United galibiyetinin ise 2.38 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham Evinde Etkili Oynuyor

Fulham, Premier Lig’de bu sezon geride kalan 7 maçta tam 11 puan topladı. Premier Lig’in yeni takımı olmalarına rağmen son derece iyi bir performans gösterdiler. Milli maç arasından önceki hafta Nottingham Forest deplasmanına konuk olan Marco Silva’nın ekibi, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu sezon 6 golü bulunan Sırp golcü Aleksandar Mitrovic, Premier Lig’de gol krallığı yarışında da Erling Haaland ile çekişiyor. Craven Cottage’de bu sezon mağlubiyet yaşamayan Fulham, Newcastle United karşısında da 3 puan peşinde. Maç öncesinde Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı devam ediyor. Joao Palhinha ise kart cezalısı.

Newcastle United’da Puan Kayıpları

Newcastle United, Premier Lig’de yeni sezona galibiyet ile başlamıştı ama bu galibiyetin ardından üst üste 6 maçta da puan kaybettiler. İlk hafta Nottingham Forest’ı 2-0 ile geçtikten sonra 6 maçtır galibiyet ile tanışamayan Eddie Howe’un öğrencileri, 7 hafta sonunda 8 puan toplayabildi. Milli maç arasından önceki hafta St. James Park’da konuk ettikleri Bournemouth ile 1-1 berabere kaldılar. Newcastle United’a beraberliği getiren gol ise Alexander Isak’dan gelmişti. Bu hafta Newcastle United’da Karl Darlow, Jonjo Shelvey ve Emil Krafth’ın sakatlıkları bulunuyor.

Fulham – Newcastle United Maç Bilgileri

Fulham – Newcastle UnitedMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı devam ediyor. Joao Palhinha ise kart cezalısı. Newcastle United’da Karl Darlow, Jonjo Shelvey ve Emil Krafth’ın sakatlıkları bulunuyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Tom Cairney, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Newcastle United, son haftalarda kolay kolay mağlup olmuyor. Fulham ise Craven Cottage’de etkili bir takım. Mitrovic önderliğinde çok üretkenler. Hem Fulham hem de Newcastle United skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, sürpriz yaptı. Craven Cottage’de Fulham’ı 4-1 mağlup ettiler.