Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Cremonese Bahis Tahmini 02.10.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 2 Ekim Pazar günü, Lecce ile Cremonese karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Lecce galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.60, Cremonese galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Lecce 6 Hafta Sonra Kazandı

Lecce, İtalya Serie A Ligi’nde ilk galibiyetini tam 6 hafta sonra aldı. Milli ara öncesi Salernitana deplasmanına konuk olan Marco Baroni ve öğrencileri, Ceesay ve Espeto’nun golleriyle 3 puana uzandı. Savunmada Gonzalez büyük bir hataya imza atarken, ev sahibi kötü gidişata tüm aksiliklere rağmen son vermeyi başardı. 6 hafta sonra galip gelen Lecce, henüz bu sezon kalesini gole kapatamadı. 7 hafta sonunda 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Baroni ve öğrencilerinin bu sezon çıktığı 7 maçın 5’inde 2.5 gol barajı aşılmadı.

Cremonese Dibe Vurdu

Konuk ekip Cremonese, milli araya İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkaları arasında girdi. Sampdoria ile birlikte en alt sırayı paylaşan ligin yeni temsilcisi, ilk 7 haftadan galibiyet çıkaramadı. 5 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan Massimiliano Alvini’nin öğrencileri, üst üste alınan Atalanta ve Sassuolo beraberliklerinin ardından, son maçında Lazio’ya iç sahada 4-0 kaybetti. Lazio karşısında hiçbir varlık göstermeyi başaramayan Cremonese, kalesinde tam 14 gole engel olamadı ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Tüm kötü gidişata rağmen teknik adamına güvenen Cremonese, milli ara dönüşünde Lecce deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip geçen sezon Serie B Ligi’nde çıktığı son Lecce maçını kaybetti.

Lecce – Cremonese Maç Bilgileri

Lecce – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Livio Marinelli. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce takımında Lameck Banda ve Federico Di Francesco sakat. Cremonese cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Lig’’nin yeni temsilcilerinden Lecce ile Cremonese karşı karşıya geliyor. Lecce ilk galibiyetini alarak, milli araya moralli girdi. Ev sahibi iç sahada galibiyetlerine milli ara dönüşünde devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.84

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lecce ile Cremonese, milli ara dönüşünde 1’er puana razı geldi. İki takımda birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı.