UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica PSG İddaa Tahmini 05.10.2022

5 Ekim Çarşamba akşamı Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde, Benfica ile PSG karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, TV 8,5 ve EXXEN tarafından canlı yayınlanacak.

Bets10, Benfica galibiyetine 4.28, beraberliğe 4.37, PSG galibiyetine ise 1.76 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.61 oran kazandırıyor.

Benfica’yı Mağlup Edebilen Olmadı

Portekiz Premier Ligi’nin namağlup lideri Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise namağlup performansıyla zirvenin ortağı. H Grubu’nda ilk 2 hafta Maccabi Haifa’yı deplasmanda, Juventus’u ise iç sahada mağlup etmeyi başaran Roger Schmidt’in öğrencileri, Portekiz Premier Ligi’nde ise 6’da 6 yapmayı başardı. Milli ara dönüşünde Vitoria Guimaraes deplasmanına konuk olan Benfica, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Ev sahibi bu sezon ilk kez bir maçta skor üretmeyi başaramadı ve galip gelemedi. Milli aradan dönüş puan kaybıyla olsa da, Benfica iki kulvarda birden harika bir performans grafiği sergiledi. Ev sahibi bu hafta liderlik koltuğunu paylaştığı PSG’yi sahasında konuk edecek. Benfica en zorlu sınavını kazanarak liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

PSG Doludizgin

İki kulvarda birden yoluna namağlup devam eden bir diğer takım ise yıldızlar topluluğu PSG. Christophe Galtier dönemi konuk ekipte harika başlarken, PSG hem Fransa Ligue hem de UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda liderlik koltuğuna oturdu. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlikle 25 puan toplamayı başaran PSG, son olarak milli ara dönüşü sahasında ezeli rakibi Nice’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ligde üst üste 5. galibiyetini alan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise önce Juventus ardından Maccabi Haifa’yı mağlup etti. Kendisi gibi iki kulvarda birden namağlup bir performans sergileyen Benfica karşısına deplasmanda çıkacak olan PSG, en zorlu sınavından 3 puanla çıkmak istiyor.

Benfica – PSG Maç Bilgileri

Benfica – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8,5 ve EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica’da bu hafta Morato’nun sakatlığı devam ediyor. PSG’de ise Presnel Kimpembe’nin sakatlığı devam ediyor.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Jan Vertonghen, Nicolas Otamendi, Alexander Bah, Julian Weigl, Adel Taarabt, Goncalo Matias Ramos, Petar Musa, David Neres, Rafa Silva.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

İddaa Tahmini

Benfica milli aradan puan kaybıyla döndü ve sezonun ilk puan kaybını yaşadı. PSG ise galibiyetlerine tam gaz devam ediyor. Yıldızlarıyla harika bir sezon geçiren PSG, galibiyetlerine zorlu Benfica deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Benfica ve PSG 1’er puana razı geldi. Namağlup yoluna devam eden taraflar, birbirlerine geçit vermedi.