UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Maccabi Haifa İddaa Tahmini 05.10.2022

Juventus sahasında Maccabi Haifa‘yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. hafta mücadelesi 5 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de start alırken, EXXEN ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Juventus galibiyetine 1.31, beraberliğe 5.91, Maccabi Haifa galibiyetine ise 9.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.44 oran kazandırıyor.

Juventus 5 Maç Sonra Kazandı

Juventus, İtalya Serie A Ligi sahnesinde milli ara dönüşünde Bologna’yı mağlup ederek toparlanmayı başardı. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, milli ara öncesi iki kulvarda birden aldığı üst üste mağlubiyetlerle zor günler geçirirken, 3-0’lık Bologna galibiyeti moralleri yerine getirdi. İtalya Serie A Ligi’nde Monza’ya kaybeden, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise ilk 2 hafta PSG ve Benfica’ya kaybeden JUVE, tam 5 maç sonra galip gelmeyi başardı. Özellikle hücum hattında 5 maç boyunca etkisiz kalan ev sahibi, Kostic, Vlahovic ve Milik’in golleriyle galip gelirken, golcüler milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Juventus en alt sırada yer alan Maccabi Haifa karşısında bu sezonun ilk Şampiyonlar Ligi galibiyetini almak istiyor.

Maccabi Haifa En Alt Sırada

İsrail temsilcisi Maccabi Haifa, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ilk 2 hafta sona ererken en alt sıradan kurtulamadı. Zor bir kura çeken konuk ekipi kağıt üzerinde gruba en zayıf halka olarak start verirken, önce Benfica ardından PSG’ye kaybetti. 2 haftada 5 gol yiyen Maccabi Haifa, rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebildi. Devler sahnesinde etkisiz kalan Barak Bakhar ve öğrencileri, İsrail Ligat ha’Al Ligi’nde ise 6 haftadan 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle 15 puan topladı. 3. haftada Juventus deplasmanına konuk olacak olan Maccabi Haifa’nın, İtalya deplasmanında işi oldukça zor olacak.

Juventus – Maccabi Haifa Maç Bilgileri

Juventus – Maccabi Haifa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Paul Pogba’nın sakatlığı devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Josh Cohen, Sean Goldberg, Bogdan Planic, Neta Lavi, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Omer Atzili, Nikita Rukavytsya, Mahmoud Jaber, Dolev Haziza.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk 2 haftayı mağlubiyetlerle geçiren Juventus, ilk 2 şansını zora soktu. Galibiyete ihtiyacı olan JUVE, milli aradan iyi bir geri dönüş yaparak güven tazeledi. Ev sahibinin en alt sıradaki rakibi karşısında zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.59

intobet Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini Maccabi Haifa’ya karşı 3 golle aldı. Ev sahibi rakibine ise sadece 1 gol şansı verirken, farklı galibiyetiyle bizleri yanıltmadı.