UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Shakhtar Donetsk İddaa Tahmini 05.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. Maçında lider Real Madrid evinde, Shakhtar Donetsk’i konuk edecek. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Shakhtar Donetsk arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Madrid kazanır 1.20, beraberlik 7.85, Shakhtar Donetsk kazanır ise 15.00 olarak açıklanmış. 

Real Madrid Lider Konumda

Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Osasuna karşısında 2 puan bıraktı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamdılar. Bu yıl ilk kez bir resmi maçtan galibiyet alamadıklarını belirtelim. Osasuna ile 1-1 berabere kalan Carlo Ancelotti’nin ekibi, La Liga’da liderliği Barcelona’ya kaptırdı. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta 2 maçını da kazanan Real Madrid, 6 puan ile lider konumda. İlk maçta Celtic’i deplasmanda 3-0 ile geçen Real Madrid, grubun 2. Maçında ise Leipzig’i 2-0 mağlup etmişti. Shakhtar Donetsk maçı öncesinde Real Madrid’de kaleci Thibaut Courtois’in sakatlığı bulunuyor.

Shakhtar Donetsk Dikkat Çekti

Shakhtar Donetsk, grupta dikkat çekiyor. Oynadıkları 2 maçta da mağlubiyet yaşamadılar ve 4 puan topladılar. Grubun ilk maçında Leipzig deplasmanında 4-1 kazanarak büyük bir sürprize imza atan Ukrayna ekibi, grubun 2. Maçında ise Celtic ile 1-1 berabere kalmıştı. Ukrayna Premier Ligi’nde ise sezona iyi başladılar ve 5 maçta 13 puan toplayan Shakhtar Donetsk, lider konumda yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta lider Real Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Shakhtar Donetsk’de Viktor Korniienko’nun sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid – Shakhtar Donetsk Maç Bilgileri

Real Madrid – Shakhtar Donetsk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de kaleci Thibaut Courtois’in sakatlığı bulunuyor. Shakhtar Donetsk’de Viktor Korniienko’nun sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Aurelien Tchouameni, Marco Asensio, Vinicius Junior, Karim Benzema

Shakhtar Donetsk'in ilk 11'i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Anatolii Trubin, Bogdan Mykhaylichenko, Mykola Matviyenko, Valeriy Bondar, Yukhym Konoplia, Taras Stepanenko, Oleksandr Zubkov, Artem Bondarenko, Herhii Sudakov, Mykhaylo Mudryk, Danylo Sikan

İddaa Tahmini

Real Madrid, grupta oynadığı 2 maçta da fire vermedi. Topladıkları 6 puan ile lider konumdalar. Shakhtar Donetks ise güç kaybetmesine rağmen ilk 2 maçta 4 puan topladı ama Bernabeu’da Real Madrid’e güçleri yetmez. Real Madrid’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.33

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid zorlandı ama kazanmasını bildi. Shakhtar Donetsk’i 2-1 mağlup ettiler ve grupta 3. galibiyetini aldılar.