UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Kopenhag İddaa Tahmini 05.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu heyecanı devam ediyor. Lider Manchester City evinde, Kopenhag karşısında da 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Manchester City ve Kopenhag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.08, beraberlik 12.95, Kopenhag kazanır ise 33.60 olarak açıklanmış.

Manchester City Liderliğini Sürdürüyor

Manchester United, grupta oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. İlk maçta Sevilla’yı deplasmanda 4-0 mağlup ettiler. Grubun 2. maçında ise Borussia Dortmund karşısında 1-0 geriye düşen Pep Guardiola’nın ekibi, Haaland ve Stones’un golleriyle maçı 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Premier Lig’de ise hafta sonu Manchester derbisinde Manchester United’ı 6-3 ile geçerek zirve takibini devam ettirdiler. Phil Foden ve Erling Haaland, hat trick yaparak göz doldurdu. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Kopenhag’ı konuk edecek Manchester City’de Kalvin Phillips’in sakatlığı devam ediyor.

Kopenhag Zayıf Halka

Kopenhag, grubun en zayıf halkası diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nde grupta oynadıkları 2 maçta 1 puanları var. İlk maçta Borussia Dortmund deplasmanında 3-0 kaybeden Danimarka ekibi, grubun 2. maçında ise Parken’de konuk ettiği Sevilla ile golsüz berabere kalmıştı. 2 maç sonunda 1 puan ile 3. sıradalar. Danimarka Süper Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Aarhus’u 1-0 mağlup ederek moral buldular. Grubun 3. maçında lider Manchester City’e konuk olacak Kopenhag’da Akinkunmi Amoo’nun sakatlığı devam ediyor.

Manchester City – Kopenhag Maç Bilgileri

Manchester United – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kalvin Phillips’in sakatlığı devam ediyor. Kopenhag’da Akinkunmi Amoo’nun sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Kopenhag, grupta oynadığı 2 maçta 1 puan alabildi. Gruptan çıkma şansları yok denecek kadar az. Manchester City’de moraller yerinde. Hafta sonu Manchester United’ı 6-3 mağlup ettiler. Şampiyonlar Ligi’nde de Kopenhag’ı farklı geçerler ve grupta 3’de 3 yaparlar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.39

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.65

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, net bir galibiyet aldı. Kopenhag engelini 5 golle geçtiler ve 3’te 3 yaptılar.