Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Lorient Bahis Tahmini 09.10.2022

beIN CONNECT ekranlarından 9 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 10. hafta mücadelesinde, Brest ile Lorient kozlarını paylaşacak.

Hovarda, Brest galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.55, Lorient galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Brest 6 Haftadır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, Fransa Ligue 1 sahnesinde son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle tamamladı. Zakarian ve öğrencileri yeni sezonda sadece 10 kişi kalan Angers’i mağlup etmeyi başarırken, 6 haftadır devam eden kötü gidişatla kendisin düşme hattının içerisinde buldu. Milli ara dönüşü ligin yeni temsilcilerinden Auxerre’ye deplasmanda konuk olan Brest, 52. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan rakibi karşısında 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. 9 hafta sonunda kalesinde tam 19 gole engel olamayan ev sahibinde milli arada da savunma zafiyetlerine çözüm bulunamadı.

Lorient Deplasmanda Favori

Brest deplasmanına konuk olacak olan Lorient, Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya damga vuran takımlardan birisiydi. Konuk ekip 6 haftalık fikstürde Ajaccio, Lyon, Nantes, Auxerre ve Lille engellerini galibiyetle geçmeyi başardı. 9 hafta sonunda sadece Lens ve Clermont deplasmanlarında toplamda 5 puan kaybeden Lorient, geri kalan 7 maçını kazandı. 3. sıraya kadar yükselen Regis Le Bris ve öğrencileri, sezonun sürpriz performanslarından birini sergiledi. 9 haftanın tamamında skor üreterek hücum hattındaki etkisini bizlere gösteren Lorient, 3 puan uzaklıkta olduğu liderlik koltuğuna gözünü dikti. 6 haftalık galibiyet serisiyle Brest deplasmanına konuk olacak olan Bris ve öğrencileri, kağıt üzerinde favori gösteriliyor.

Brest – Lorient Maç Bilgileri

Brest – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Stephanie Frappart. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lorient takımında Dango Ouattara ve Adil Aouchiche’nin sakatlıkları devam ediyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Pierre Lees-Melou, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Laurent Abergel, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezonun en formda takımları arasında yer alan Lorient, 6 haftalık galibiyet serisini Brest deplasmanında 3 puanla devam ettirecek ve zirve adayları arasında yer almaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.62

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.98

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lorient zirve takibine kayıpsız devam etti. Konuk ekip Brest deplasmanında kazanırken, Ligue 1’e damga vurmaya devam etti. Kazananları tebrik ederiz.