Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Lecce İddaa Tahmini 09.10.2022

İtalya Serie A Ligi 9. hafta kapsamında, 9 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Roma evinde Lecce‘yi konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Rexbet, Roma galibiyetine 1.38, beraberliğe 4.90, Lecce galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.68 oran kazandırıyor.

Roma’da Hedef 3 Puan

İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle dönen Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise son maçını kaybetti. Jose Mourinho ve öğrencileri, İnter deplasmanında 1-0 geriden gelerek Dybala ve Smalling’in golleriyle 2-1’lik harika bir geri dönüşe imza attı. Milli ara sonrası alınan derbi galibiyeti Roma’da moralleri yerine getirirken, zorlu Avrupa fikstürü mağlubiyetle sona erdi. İç sahada Real Betis’e 2-1 kaybeden ev sahibi, 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Maça iyi başlayan Roma, son dakikalarda ise derbi maçının ağır etkilerini hissetti diyebiliriz. Ev sahibi özellikle son 20 dakikalık bölümde oyunda düştü. İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadan 16 puan toplamayı başaran ve zirvenin 4 puan gerisinde yer alan Roma, sadece Udinese ve Atalanta’ya kaybetti. Ligdeki etkisini milli ara dönüşü sürdüren Mourinho ve öğrencileri, Avrupa mağlubiyetini taraftarına unutturmak istiyor.

Lecce Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Lecce, geçtiğimiz hafta evinde Cremonese’yi konuk ederken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi ve konuk ekip yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Sezona kötü bir başlangıç yapan Marco Baroni’nin öğrencileri, ilk 5 maçından sadece 2 puan çıkarabilirken, son 3 haftadan ise 5 puan topladı. Monza ve Cremonese beraberlikleri ve Salernitana galibiyeti konuk ekibin ligde kalma umutlarını arttırdı diyebiliriz. 7 puanla 13. sıraya kadar gerileyen Lecce, yenilmezlik serisini Avrupa yorgunu Roma karşısında sürdürmek istiyor. 8 haftadır kalesini gole kapatmayı başaramayan konuk ekibin, Roma golcülerinin karşısında işi oldukça zor.

Roma – Lecce Maç Bilgileri

Roma – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da bu hafta Georginio Wijnaldum, Rick Karsdorp ve Lorenzo Pellegri’nin sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Nemanja Matic, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Paulo Dybala.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

İddaa Tahmini

Avrupa yorgunu Roma, Serie A Ligi galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bu sezon bol gollü mücadelelere imza atan Lecce ile evinde karşı karşıya gelecek Roma’nın, rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.98

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Roma 3 puan hedefine 2 golle ulaştı. Kazananları tebrik ederiz.