Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Atalanta İddaa Tahmini 09.10.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 9 Ekim Pazar zirve yarışını yakından ilgilendiren bir maç bizleri bekliyor. 3. sıradaki Udinese sahasında liderlik koltuğunun ortaklarından Atalanta‘yı konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 16:00.

Bets10, Udinese galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.35, Atalanta galibiyetine ise 2.78 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.24, beraberliğe 2.97, konuk ekibe ise 2.45 oran veriyor.

Udinese 6 Haftadır Kazanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya ambargo koydu. İlk 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Andrea Sottil ve öğrencileri, son 6 haftada ise Monza, Fiorentina, Roma, Sassuolo, İnter ve Hellas Verona’yı mağlup etti. Zirve takibini 1 puan geride sürdüren ev sahibi, bu hafta zirvenin ortaklarından Atalanta’yı sahasında konuk edecek. Bu sezon sadece son şampiyon Milan’a ilk hafta kaybeden Udinese, tam anlamıyla mağlubiyeti unuttu. Son 6 haftada 15 gol bulan ev sahibinde, Beto 5 golle takımın en üretken ismi oldu. Formunun zirvesinde olan ev sahibi, Atalanta karşısında harika seriyi sürdürmek istiyor.

Atalanta Savunmasıyla Güven Verdi

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 hafta geride kalırken, Atalanta’yı mağlup edebilen çıkmadı. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri liderlik koltuğunu paylaştığı Napoli ile birlikte ligin namağlup takımları arasında yer alıyor. 8 haftadan 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran konuk ekip, 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. İtalya Serie A Ligi’nin uzak ara en iyi savunma performansını ortaya koyan konuk ekip, son 2 hafta Roma ve Fiorentina karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza attı. En yakın rakibi Udinese’ye deplasmanda konuk olacak olan Gasperini ve öğrencileri, zirvedeki yerini kaybetmek istemiyor.

Udinese – Atalanta Maç Bilgileri

Udinese – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese cephesinde Adam Masina’nın sakatlığı devam ediyor. Atalanta’da ise Rafael Toloi, Berat Djimsiti ve Juan Musso’nun sakatlıkları devam ediyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Rodrigo Becao, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Memeh Okoli, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır kazanan Udinese ile ilk 8 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Atalanta karşı karşıya gelecek. Zirve yarışının içinde kalmayı başaran iki formda takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollük mücadeleden kazanan çıkmadı. Udinese ve Atalanta, 2’şer golle birbirlerine geçit vermedi ve harika performans grafiğini sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.