Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Liverpool İddaa Tahmini 09.10.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini sürdürmek isteyen Liverpool deplasmanda, lider Arsenal’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Arsenal ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Arsenal kazanır 2.58, beraberlik 3.75, Liverpool kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Arsenal Derbide Gülen Taraf

Arsenal, geçtiğimiz hafta sonu Kuzey Londra derbisinde Tottenham ile karşı karşıya geldi. Emirates’de konuk ettikleri rakibini 3-1 mağlup ettiler ve puanını 21’e yükselttiler. Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Mikel Arteta’nın öğrencileri, en yakın takipçisi Manchester City’nin 1 puan önünde. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Bodo Glimt karşısında da 3-0 kazanan Arsenal, lider konumda yer alıyor. Arsenal’ın bu sezon Premier Lig’de tek yenilgisi var. Tek mağlubiyetini Old Trafford’da Manchester United’a karşı aldılar. Bu hafta Emirates’de Liverpool’u konuk edecek Arsenal’da Emile Smith Rowe’un sakatlığı devam ediyor.

Liverpool Zirveden Uzaklaştı

Liverpool, bu sezon beklentilerin çok uzağında bir performans gösteriyor. Jurgen Klopp’un öğrencileri, geride kalan 7 haftada sadece 2 galibiyet alabildi. Bugün konuk olacakları lider Arsena’ın tam 11 puan gerisindeler. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da konuk ettikleri Brighton ile 3-3 berabere kaldılar. Şok bir beraberlik alan Liverpool, bu sezon deplasman maçlarında da henüz galibiyet ile tanışamadı. Premier Lig’de oynadıkları 2 deplasman maçında Fulham ile 2-2 berabere kaldılar. Manchester United’a ise 2-1 kaybettiler. Bu hafta Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor.

Arsenal – Liverpool Maç Bilgileri

Arsenal – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Emile Smith Rowe’un sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı bulunuyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Bu karşılaşmada taraf bahsine yönelmek riskli. Liverpool, sezona hiç iyi başlamadı ama büyük maçlarda atmosfer her zaman farklı olur. Arsenal ise geçen hafta derbide Tottenham’ı 3-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Emirates’de bu sezon fire vermediler. Gollü ve zevkli bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır. Öte yandan 2.5 gol üstü de aşılaşacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Emirates’de kazanan Arsenal oldu. Liverpool’u Saka’nın etkili oyunu ile 3-2 mağlup ettiler ve Premier Lig’de liderliğini sürdürdüler.