Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Manchester United İddaa Tahmini 09.10.2022

İngiltere Premier Lig’de son 2 haftada üst üste galibiyetler alan Everton iç sahada, Manchester United’ı konuk edecek. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Everton ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Everton kazanır 3.06, beraberlik 3.14, Manchester United kazanır ise 1.83 olarak açıklanmış.

Everton 6 Maçtır Kaybetmiyor

Everton, son haftalarda çıkışa geçmeye başladı. Premier Lig’de geçtiğmiiz hafta konuk oldukları Southampton deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile dönen Everton’da moraller yerinde. Sezonun ilk 2 haftasında puan alamayan Everton, son 6 karşılaşmada ise mağlubiyet yüzü görmedi. Frank Lampard’ın ekibi hem sonuç hem de oyun olarak gelişme göstermeye devam ediyor. Bu hafta ise Goodison Park’da Manchester United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Everton’da Ben Godfrey, Nathan Patterson ve Mason Holgate’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United Derbiyi Kaybetti

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta farklı bir mağlubiyet yaşadı. Etihad’da Manchester City’e konuk oldular ve mücadeleyi 6-3 kaybettiler. Phil Foden ve Erling Haaland’a önlem alamayan Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig’de bu sezon 3. Yenilgisini yaşadı. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Omonia Nicosia’yı 3-2 mağlup ederek moral bulan Erik ten Hag’ın öğrencileri, bu hafta Everton deplasmanında da galibiyet arayacak. Cristiano Ronaldo, haftalardır gol atamıyor ve Manchester United’da bu sezon beklentilerin çok uzağında bir performans gösteriyor. Maç öncesinde Manchester United’da Har Maguire ve Raphael Varane’ın sakatlıkları sürüyor.

Everton – Manchester United Maç Bilgileri

Everton – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Ben Godfrey, Nathan Patterson ve Mason Holgate’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Har Maguire ve Raphael Varane’ın sakatlıkları sürüyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Anthony Gordon, Tom Davies, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Scott McTominay, Casemiro, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi ama Everton son haftalarda önemli sonuçlar almay başladı. Önce West Ham’ı ardından ise Southampton’ı mağlup etmeyi başardılar. Manchester United ise geçen hafta Etihad’da Manchester City’e 6-3 kaybetti. Hafta içi de Omonia Nicosia’dan 2 gol yediler ama kazanmayı başardılar. Savunmada güven vermiyorlar. Bu sebeple karşılıklı gol var tercihine yönelmek en mantıklı seçim olacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, 6 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Goodison Park’da Manchester United’a 2-1 kaybettiler.