LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Villarreal İddaa Tahmini 09.10.2022

İspanya La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanamayan Villarreal deplasmanda, Real Sociedad’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real Sociedad ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Sociedad kazanır 2.52, beraberlik 3.30, Villarreal kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. 

Real Sociedad Deplasmanda Kazandı

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Girona deplasmanında gülen taraf oldu. Alexander Sörloth önderliğinde sahadan 5-3 galip ayrıldılar. La Liga’da son 2 maçından da galibiyet alarak moral bulan Real Sociedad, bu hafta Villareal’i konuk edecek. Bu sezon Anoeta’da Real Sociedad’ın sadece 1 mağlubiyeti var. Onu da Barcelona’ya karşı almışlardı. Hafta içi Avrupa Ligi’nde FC Sheriff’e konuk olan Bask ekibi, bu maçı da 2-0 kazandı ve grupta 3 maçta 9 puan toplayarak liderliğini sürdürdü. Ligde bu hafta Villarreal ile karşılaşacak Real Sociedad’da Ander Barrenetxea, Mohamed Ali Cho, Umar Sadiq ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Villarreal 3 Maçtır Kayıp

Villarreal, geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. Düşme hattında bulunan Cadiz’e konuk oldular ve mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartmayan Villarreal’de moraller bozuk. Hafta içi Avrupa Ligi’nde Austri Wien’i 5 golle geçerek moral buldular ama Unai Emery’nin ekibi artık La Liga’da 3 puan almak istiyor. Villrreal’in La Liga’da oynadığı son 3 deplasman maçında da gol atamadığını belirtelim. Bu hafta Villarreal’de Manuel Trigueros’un sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad – Villarreal Maç Bilgileri

Real Sociedad – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Ander Barrenetxea, Mohamed Ali Cho, Umar Sadiq ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıkları devam ediyor. Villarreal’de Manuel Trigueros’un sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Real Sociedad, maçın favorisi. La Liga’da oynadıkaları son 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldılar. Villarreal’de ise puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta Cadiz deplasmanından 1 puan ile döndüler. Üst üste 3 maçtır kazanamadıklarını belirtelim. Anoeta’da Real Sociedad iyi sonuçlar alıyor. Formsuz Villarreak karşısında 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.21

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, 3 puanı tek golle aldı. Anoeta’da konuk ettikleri Villarreal’i 1-0 mağlup ettiler.