LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Espanyol Bahis Tahmini 09.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Espanyol deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Cadiz ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Cadiz kazanır 3.00, beraberlik 3.10, Espanyol kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Cadiz Skor Üretemiyor

Cadiz, La Liga’da son haftada topladığı puanlar ile nefes almaya başladı. 2 hafta önce Valladolid deplasmanında 1-0 kazanan Cadiz, sezonun ilk galibiyetini almıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise iç sahada konuk ettikleri Villarreal ile golsüz berabere kaldılar. Unai Emery’nin takımına karşı 1 puan almaları son derece önemli bir başarı. Son 2 haftada 4 puan toplayan Cadiz, düşme hattında yer alıyor. La Liga’da geride kalan 7 haftada Cadiz’in sadece 1 golü bulunduğunu ve ligin en az gol atan takımı olduğunu da belirtelim. Bu hafta Espanyol’u konuk edecek Cadiz’de Iza Carcelen kart cezalısı.

Espanyol Uzatmalarda Yıkıldı

Espanyol, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Valencia ile 2-2 berabere kaldılar. İki takımda maçı 10 kişi tamamladı ve Espanyol, uzatmalarda yediği golle galibiyeti kaçırdı. La Liga’da Espanyol’un bu sezon tek galibiyeti bulunuyor. Ligin 3. haftasında konuk oldukları Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup etmişlerdi. Son 3 maçta da galibiyet alamayan Diego Martinez’in ekibi, düşme hattının sadece 1 puan üzerinde. Bu hafta Cadiz’e konuk olacak Espanyol’da Adria Pedrosa sakat. Martin Braithwaite ise kart cezalısı.

Cadiz – Espanyol Maç Bilgileri

Cadiz – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Iza Carcelen kart cezalısı. Espanyol’da Adria Pedrosa sakat. Martin Braithwaite ise kart cezalısı.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Cadiz’in 4, Espanyol’un ise 5 puanı bulunuyor. İki takımda bu sezon sadece 1’er galibiyet alabildi. Öte yandan Cadiz’in Nuevo Mirandilla’da henüz golle tanışamadığını belirtelim. Bu karşılaşmada 3 gol barajı aşılmayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.42

Hovarda Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz, yenilmezlik serisini devam ettirdi. İç sahada konuk ettikleri Espanyol ile 2-2 berabere kaldılar.