TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Sivasspor İddaa Tahmini 10.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de yoluna namağlup bir şekilde devam eden Başakşehir iç sahada, Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Başakşehir ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 1.61 beraberlik 4.30 Sivasspor kazanır ise 5.95 olarak açıklanmış.

Başakşehir’in Mağlubiyeti Yok

Başakşehir, Süper Lig’de bu sezon mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü deplasmanına konuk olan Başakşehir, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de Ankaragücü maçında yedikleri golle ilk defa bu sezon kalelerinde gol gördüler. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Rigas Skola ile golsüz berabere kalan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, grupta liderliğini devam ettirdi. Süper Lig’de bu hafta Sivasspor’u konuk edecek olan Başakşehir’de Mahmut Tekdemir kart cezalısı. Mesut Özil ise sakat.

Sivasspor Alt Sıralarda

Sivasspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de bu sezon galibiyet sevinci yaşayamayan Sivasspor, oynadığı 8 maçtan da puan kaybı ile ayrıldı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Hatayspor’a 2-1 mağlup oldular. 8 maçta sadece 4 puan toplayabilen Rıza Çalımbay’ın ekibi, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu sezon ligde galibiyeti bulunmayan 2 takımdan biri olduklarını belirtelim. Hafta içi ise Konferans Ligi’nde Ballkani’ye 4-3 kaybeden Sivasspor’da moraller bozuk.

Başakşehir – Sivasspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mahmut Tekdemir kart cezalısı. Mesut Özil ise sakat.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Başakşehir’in bu sezon Süper Lig’de mağlubiyeti bulunmuyor. Oynadıkları 8 maçta da kaybetmediler. Geçen hafta Ankaragücü karşısında 2-1 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. Zirve takbini de devam ettiren Başakşehir’nden bu hafta da 3 puan bekliyorum. Sivasspor engelini rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, bu sezon Süper Lig’de ilk mağlubiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 2-0 mağlup oldular.