UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Chelsea İddaa Tahmini 11.10.2022

11 Ekim Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nda bizleri, Milan ile Chelsea‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan 4. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 3.06, beraberliğe 3.49, Chelseea galibiyetine ise 2.39 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.97, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Milan Derbiyi Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk mağlubiyetini alırken, Serie A Ligi’nde kazanmaya devam etti. Zorlu İngiltere deplasmanında Chelsea engeline takılan ev sahibi, 3-0’lık skorla devler sahnesinde ilk mağlubiyetini aldı. 3 haftadan 4 puan toplayan Milan, zirvenin 1 puan gerisinde yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise 3-0’lık Chelsea hezimetinin ardından Juventus derbisini 2-0 kazanan Milan, güven tazeleyen bir performans sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nde 9 haftadan 20 puan toplamayı başaran son şampiyon, liderlik koltuğundan 3 puan uzaklıkta. Stefano Pioli ve öğrencileri, iç sahada konuk edeceği Chelsea’yi mağlup ederek, gruptan çıkma şansını son 2 haftada arttırmak istiyor.

Chelsea Yeni Hocasıyla Çok Formda

Chelsea yeni hocasıyla çok formda. İngiltere Premier Lig’de 3 haftadır kazanan Potter’in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise geçtiğimiz hafta Milan’ı iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başardı. Milan’a karşı 90 dakika boyunca bariz bir üstünlük kuran konuk ekip, devler sahnesinde yorgun dönmesine rağmen Premier Lig’de Wolves’i 3-0 mağlup ederek, etkisini tam gaz sürdürdü. İki kulvarda birden yarışa dahil olmayı başaran Chelsea, bu hafta Milan karşısına İtalya deplasmanında çıkacak. İki takımında puanı eşitken, Chelsea’de tek hedef galibiyet. Teknik adam değişikliğinin ardından etkili olmaya başlayan İngiliz ekibi, kazanarak zirve yarışının içerisinde kalmak istiyor.

Milan – Chelsea Maç Bilgileri

Milan – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniel Siebert. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında bu hafta Mike Maignan, Ibrahimovic, Theo Hernandez, Florenzi, Saelemaekers, Calabria ve Simon Kjaer’in sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de ise Wesley Fofana’nın sakatlığı bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Fode Ballo-Toure, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Chelsea'nin 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz.

İddaa Tahmini

Milan ve Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kaderini belirleyecek nitelikte bir maça çıkıyor. İki takımında kaybetme lüksü yok. Dev maçta iki takımında zorlanmadan skor üreteceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.77

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea bir kez daha Milan karşısında galip geldi. Potter ve öğrencileri 2 golle galibiyet hedefine ulaşırken, Milan’a gol şansı tanımadı.