UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maccabi Haifa Juventus Bahis Tahmini 11.10.2022

11 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. hafta mücadelesinde, Maccabi Haifa sahasında Juventus‘yı konuk edecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, Maccabi Haifa galibiyetine 4.43, beraberliğe 3.92, Juventus galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.76, KGYOK 2.08 oran kazandırıyor.

Maccabi Haifa Yetersiz Kaldı

Zor bir kura çeken İsrail temsilcisi Maccabi Haifa, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda 3. hafta sona erdiğinde, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Barak Bakhar ve öğrencileri, ilk maçlarda Benfica, PSG ve Juventus karşısında farklı skorlarla mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, en alt sıraya demir attı. Grubun en zayıf halkası haline gelen ev sahibinde umutlar tükeniyor. İlk maçta geçtiğimiz hafta Juventus’a deplasmanda 3-0 kaybeden Maccabi Haifa, devler sahnesi için yetersiz kaldı. Gruptan çıkma ve 3.’lük umutları günden güne azalan ev sahibi, bu hafta Juventus’u iç sahada konuk edecek. İsrail temsilcisinin işi oldukça zor.

Juventus Galibiyete Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Juventus, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Massimiliano Allegri ve öğrencileri ligde 9 maçtan 3 galibiyet, 4 beraberlikle 13 puan toplamayı başarırken, son 3 haftadan sadece 3 puan çıkarabildi. Milli ara dönüşü UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Maccabi Haifa engelini 3-0’lık galibiyetle geçen konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ise geçtiğimiz hafta Milan derbisini 2-0 kaybetti. Derbi mağlubiyeti konuk ekipte moralleri bozsa da, devler sahnesinde Maccabi Haifa galibiyetiyle umutlar devam etti. Liderin 4 puan gerisinde yer alan Juventus, en alt sıradaki Maccabi Haifa deplasmanında kazanmak zorunda.

Maccabi Haifa – Juventus Maç Bilgileri

Maccabi Haifa – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mateu Lahoz. Mücadele Kiryat-Eliezer Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maccabi Haifa’da Suf Podgoreanu ve Mahmoud Jaber’in sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde ise Paul Pogba, Mattia De Sciglio ve Federico Chiesa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Josh Cohen, Sean Goldberg, Bogdan Planic, Neta Lavi, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Omer Atzili, Nikita Rukavytsya, Mavis Tchibota, Dolev Haziza.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ilk galibiyetini 3. hafta Maccabi Haifa karşısında alan Juventus, lider ile puan farkını 4’e indirdi. Son 2 haftaya girilirken gruptan çıkma umutlarını korumak için galibiyete ihtiyacı olan Juventus, Haifa karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Omer Atzily oldu ve 2 golle takımını galibiyete taşıdı. Maccabi Haifa haftayı 3 puanla kapatırken, Juventus cephesinde kabus dolu günler devam etti.