UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Benfica İddaa Tahmini 11.10.2022

Bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen PSG ile Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu‘nun 4. haftasında karşı karşıya geliyor. 1-1’lik beraberliğin rövanşı 11 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.41, beraberliğe 5.38, Benfica galibiyetine ise 7.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.25, beraberliğe 4.63, konuk ekibe ise 5.88 oran veriyor.

PSG Doludizgin

PSG’yi bu sezon mağlup edebilen olmadı. Fransa Ligue 1’de 10 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplamayı başarırken, son şampiyon olarak liderlik koltuğuna oturdu. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’na ise 2’de 2 yaparak başlayan Galtier’in öğrencileri, Juventus ve Maccabi Haifa galibiyetlerinin ardından, Benfica deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Messi’nin golüyle öne geçen yıldızlar topluluğu, skoru koruyamadı. Namağlup rakibi karşısında etkili futbolundan taviz vermeyen ev sahibi, savunma kilidini açmakta zorlansa da, daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyleyebiliriz. H Grubu’nda liderliği hedefleyen PSG, Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsüyle sezona damga vurmaya devam ediyor. PSG iç saha avantajıyla galibiyete yakın taraf.

Benfica’dan Geçit Yok

Roger Schmidt ve öğrencileri, yeni sezonda yoluna namağlup devam ediyor. Benfica’yı tüm kulvarlarda henüz mağlup edebilen bir takım çıkmadı. Portekiz Premier Ligi’nde 9 haftadan 8 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 3 maçtan 7 puan topladı. Portekiz Premier Lig lideri, iç sahada konuk ettiği PSG ile 1-1 berabere kalmayı başardı. İç sahada güçlü rakibine göz açtırmayan Benfica, zirvenin ortağı olmaya devler sahnesinde devam ediyor. Liderlik için önemli bir yol kat eden Benfica, bu hafta PSG’ye deplasmanda konuk olacak. Scmidt ve öğrencileri namağlup performansını zorlu Fransa deplasmanında korumak istiyor. Konuk ekip iki kulvarda birden sergilediği futbolla, PSG karşısında dahi kolay lokma olmadığını ispatladı.

PSG- Benfica Maç Bilgileri

PSG – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Presnel Kimpembe, Renato Sanches ve Nuno Mendes’in sakatlıkları devam ediyor. Benfica’da ise Morato’nun sakatlığı devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Jan Vertonghen, Nicolas Otamendi, Alexander Bah, Julian Weigl, Adel Taarabt, Goncalo Matias Ramos, Petar Musa, David Neres, Rafa Silva.

İddaa Tahmini

PSG ve Benfica ilk maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, tüm kulvarlarda namağlup performansını korudu. İki takımda mağlubiyet yüzü görmedi ve sezona damga vuran takımlar arasında yer aldı. Dev maçta bir kez daha PSG ve Benfica’nın rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liderlik koltuğunu paylaşan iki takımın mücadelesinden kazanan çıkmadı. PSG ve Benfica karşılıklı gollerle 1’er puana razı geldi ve namağlup performansını sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.