UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Celtic Leipzig İddaa Tahmini 11.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. hafta heyecanı 11 Ekim Salı akşamı başlıyor. Celtic‘in evinde Leipzig’i konuk edeceği zorlu mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de start alacak. Maçın yayın ekranı ise EXXEN.

Rexbet, Celtic galibiyetine 3.21, beraberliğe 3.68, Leipzig galibiyetine ise 2.24 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.53, KGYOK 2.51 oran kazandırıyor.

Celtic Kazanmak Zorunda

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ilk maçları puan kayıplarıyla tamamlayan Celtic, Son 16 şansını zora soktu. Ev sahibi Real Madrid ve Leipzig karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, Shakhtar Donetsk ile 1-1 berabere kaldı. Milli ara dönüşü Leipzig deplasmanına konuk olan Ange Postecoglou ve öğrencileri, evine 3-1’lik mağlubiyetle döndü. İskoçya Premier Ligi’nde ise 2 haftadır galibiyetlerine devam eden Celtic, 9 maçtan 8 galibiyet, 1 mağlubiyetle 24 puan topladı ve liderlik koltuğunu ele geçirdi. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam edebilmek için kader maçlarından birisine çıkacak. Kazanmaktan başka şansı kalmayan Celtic, ilk maçta yaptığı hataları taraftarı önünde telafi etmek istiyor. Ev sahibi bu sezon iç sahada sadece Real Madrid’e kaybetti.

Leipzig İlk Galibiyetini Aldı

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’na rakibinden daha etkisiz bir başlangıç yapan Leipzig, milli ara dönüşü Celtic’i mağlup ederek, hem ilk galibiyetini aldı hem de Son 16 umutlarını korudu. İlk 2 hafta Real Madrid ve Shakhtar Donetsk karşısında mağlup olan konuk ekip, teknik adam değişikliğiyle birlikte yeni bir dönem içerisine girdi. Marco Rose’nin göreve gelmesiyle birlikte Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini alan Leipzig, Almanya Bundesliga’da ise istikrardan uzak performans grafiğine devam ediyor. Şampiyonlar Ligi dönüşü Mainz 05 deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Rose ve ekibi, rotasını devler sahnesine çevirdi. Leipzig’in Son 16 umutlarını korumak için Celtic karşısında bir kez daha kazanması gerekli.

Celtic – Leipzig Maç Bilgileri

Celtic – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Celtic Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celtic cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Leipzig’de ise Peter Gulacsi, Lukas Klostermann, Konrad Laimer ve Daniel Olmo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Celtic'in ilk 11’i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Joe Hart, Carl Starfelt, Caeron Carter Vickers, Greg Taylor, Matthew O’Riley, Reo Hatate, Callum McGregor, Josip Juranovic, Georgios Giakoumakisi, Jota, Liel Abada.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Xaver Schlager David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda Son 16 şansını zora sokan Celtic ve Leipzig, kaderlerini belirleyecek kritik bir sınav veriyor. İki takımında galibiyete İhtiyacı var. Tarafların ilk maçtaki gibi 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig deplasmanda Timo Werner ve Emil Forsberg’in golleriyle kazandı. Konuk ekip hoca değişikliğinin ardından iyi performansını sürdürürken, Celtic’e gol şansı vermedi.