UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kopenhag Manchester City İddaa Tahmini 11.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maçında Kopenhag evinde, Manchester City’i ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 19.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Kopenhag ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kopenhag kazanır 21.30, beraberlik 9.15, Manchester City kazanır ise 1.14 olarak açıklanmış. 

Kopenhag Zayıf Halka

Kopenhag, grubun en zayıf halkası. Oynadıkları 3 maçta da galibiyet almayı başaramadılar. 3 maçta sadece Sevilla karşısında puan alabilen Danimarka ekibi, Parken’de konuk ettiği Sevilla ile golsüz berabere kalmıştı. 1 puan ile 3. sırada yer alan Kopenhag, geçtiğimiz hafta Etihad’da konuk olduğu Manchester City’e 5-0 kaybetti. Bu hafta ise Parken’de Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Kopenhag’da Akinkunmi Amoo ve Zeca’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Manchester City Doludizgin

Manchester City, Şampiyonlar Ligi’nde grupta oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmayı başardı. Geçtiğimiz hafta Etihad’da konuk ettikleri Kopenhag’ı 5 golle geçmeyi başardılar. Premier Lig’de ise üst üste galibiyetler almaya devam eden Pep Guardiola’nın öğrencileri, geçen hafta Southampton’ı 4 golle geçti. Lider Arsenal’ın takibini devam ettirdiler. Grupta bugün Kopenhag karşısında da kazanırlarsa, gruptan çıkmayı garantileyecekler. Maç öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor.

Kopenhag – Manchester City Maç Bilgileri

Kopenhag – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kopenhag’da Kamil Grabara’nın sakatlığı devam ediyor. Sevilla’da Marcao ve Jesus Corona’nın sakatlıkları sürüyor.

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Mamoudou Karamoko

Manchester City’nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Premier Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi sonuçlar alıyorlar. Geçen hafta Kopenhag’ı 5 golle geçtiler. Parken’de oynanacak maçta da net favoriler. Manchester City, Erling Haaland önderliğinde yine farklı bir galibiyet alır ve liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.22

intobet Oranı: H2, Oran 1.42

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, grupta ilk kez puan kaybı yaşadı. Kopenhag deplasmanında 10 kişi kaldıkları maçtan golsüz beraberlik ile döndüler.