UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Frankfurt Bahis Tahmini 12.10.2022

12 Ekim Çarşamba akşamı, Tottenham sahasında Frankfurt’u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

intobet, Tottenham galibiyetine 1.53, beraberliğe 4.60, Frankfurt galibiyetine ise 6.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.67, 2.5 Alt 2.26 oran kazandırıyor.

Tottenham Galibiyet Peşinde

Antonio Conte ve öğrencileri, puan kayıplarına son verdi. İngiltere Premier Lig’de ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen ev sahibi, Arsenal mağlubiyetiyle birlikte zirve yarışından uzaklaşırken, Brighton karşısında güven tazeledi. Ligde sadece Arsenal engeline takılan Antonio Conte’nin öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise 3 haftadan 4 puan çıkardı. Marsilya’yı iç sahada 2-0 mağlup eden ekip, Sporting deplasmanından mağlubiyet, Frankfurt deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Liderin 2 puan gerisinde yer alan ev sahibi, bu hafta aynı puana sahip olduğu Frankfurt karşısında kazanarak, zirve takibini sürdürmek istiyor.

Frankfurt Cephesinde Moraller Bozuk

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda 3 haftadan 4 puan çıkaran Frankfurt, Son 16 umutlarını koruyor. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, sadece iç sahada Sporting’e kaybederken, Marsilya karşısında kazandı, Tottenham’dan ise golsüz beraberlikle 1 puan aldı. Şampiyonlar Ligi dönüşü Almanya Bundesliga’da Bochum deplasmanına konuk olan Oliver Glasner’in öğrencileri, ligde elde ettiği 2 maçlık galibiyet serisini 3-0’lık ağır bir skorla kaybetti. Tottenham deplasmanı öncesi farklı mağlubiyet konuk ekipte moralleri bozdu. Yeniden yükselişe geçmek isteyen Frankfurt, devler sahnesinde kader maçlarından birine çıkacak. Aynı puana sahip olduğu Tottenham ile karşılaşacak olan konuk ekip, liderin 2 puan gerisinde yer alıyor.

Tottenham – Frankfurt Maç Bilgileri

Tottenham – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Carlos del Cerro. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da  Matt Doherty, Dejan Kulusevski ve Lucas Moura’nın sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise Jerome Onguene’nin sakatlığı devam ediyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden zirve yarışını bırakmayan Tottenham, iç saha avantajıyla çıkacağı Frankfurt karşısında kazanarak, devler sahnesine Son 16 yolunda büyük bir avantajla 4. haftayı tamamlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…