UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Rigas Skola İddaa Tahmini 13.10.2022

UEFA Konferans Ligi A Grubu 4. maçında temsilcimiz Başakşehir evinde, Rigas Skola’yı konuk edecek. Mücadele saat 19.45’de başlayacak ve TV8,5 kanalından ekranlara gelecek.

Başakşehir ve Rigas Skola arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 1.22, beraberlik 6.00, Rigas Skola kazanır ise 13.00 olarak açıklanmış. 

Başakşehir Liderliğini Sürdürüyor

Başakşehir, grupta lider konumda yer alıyor. Grubun ilk 2 maçında Hearts’ı 4-0, Fiorentina’yı ise 3-0 ile geçtiler. Bu 2 galibiyetin ardından geçen hafta Rigas Skola’nın konuğu olan Başakşehir, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. ilk 3 maçta 7 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, grupta liderliğini devam ettiriyor. Süper Lig’de ise sezonun ilk yenilgisini geçen hafta yaşadılar. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 2-0 kaybettiler. Bu hafta Rigas Skola’yı konuk edecek Başakşehir’de Mesut Özil sakat. Philippe Keny ise kadroda yer almıyor.

Rigas Skola Son Sırada

Rigas Skola, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Grupta oynadıkları 3 karşılaşmada sadece 2 puan alabildiler. İlk puanını grubun ilk maçında Fiorentina deplasmanına alan Letonya ekibi, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Başakşehir ile golsüz berabere kaldı. Henüz galibiyeti bulunmayan Rigas Skola’nın grupta son sırada yer aldığını belirtelim. Başakşehir maçı öncesinde Rigas Skola’da Tomas Simkovic kart cezalısı.

Başakşehir – Rigas Skola Maç Bilgileri

Başakşehir – Rigas Skola Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mesut Özil sakat. Philippe Keny ise kadroda yer almıyor. Rigas Skola’da Tomas Simkovic kart cezalısı.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Rigas Skola'nın 11’i Belli mi?

Rigas Skola’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steibrs, Petr Mares, Stefan Panic, Ziga Lipuscek, Jovan Vlalukin, Vitaljis Jagodinskis, Emerson Deocleciano, Tomislav Saric, Tomas Simkovic, Andrej Ilic, Elvis Stuglis

İddaa Tahmini

Başakşehir, grupta oynadığı 3 maçta 7 puan topladı. Henüz kalalerinde gol görmediler ve lider konumdalar. Bugün Rigas Skola karşısında kazanmaları halinde gruptan çıkmaları kesinleşebilir. Son haftalarda hücumda biraz sıkıtnı yaşayan Başakşehir’den bu hafta galibiyet beklentim var. Rigas Skola’yı mağlup ederler ve grupta liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.51

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.72

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…