UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ballkani Sivasspor İddaa Tahmini 13.10.2022

UEFA Konferans Ligi G Grubu 4. maçında temsilcimiz Sivasspor deplasmanda, Ballkani’ye konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve TV8,5 kanalından izlenebilecek.

Ballkani ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Ballkani galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.40, Sivasspor galibiyetinin ise 2.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ballkani Deplasmanda Kazandı

Ballkani, grupta oynadığı 3 karşılaşmada 4 puana sahip. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında 4-3 kazandılar ve gruptaki ilk galibiyetini aldılar. Sürpriz bir 3 puan elde eden Kosova ekibi, uzatma dakikalarında bulduğu golle 3 puanı almıştı. Bu sezon Konferans Ligi’nde oynadıkları 3 karşılaşmada da skor üretmeyi başardılar. Bu hafta Sivasspor’u bu kez iç sahada konuk edecekler. Ballkani bu karşılaşmayı da kazanırsa, gruptan çıkma şansını iyice arttırabilir. Sivasspor maçı öncesinde Ballkani’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Sivasspor’dan İlk Galibiyet

Sivasspor, Süper Lig’de geçen hafta ilk kez galibiyet sevinci yaşadı. Zorlu Başakşehir deplasmanına konuk oldular ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Sürpriz bir sonuç alan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, Süper Lig’de 7 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Konferans Ligi’nde ise 3 hafta geride kaldı ve Sivasspor, topladığı 4 puan ile 2. sıradalar. Grupta yer alan tüm takımların 4 puana sahip olduğunu da belirtelim. Bu hafta Ballkani deplasmanına konuk olacak Sivasspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ballkani – Sivasspor Maç Bilgileri

Ballkani – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8,5 platformundan canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Suhareka City Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ballkani'nin ilk 11’i Belli mi?

Ballkani’nin muhtemel kadrosu: Stivi Frasheri, Armend Thaçi, Arber Potoku, Lumbardh Dellova, Albion Rrahmani, Egzon Sinani, Bajram Jashanica, Lindon Emerllahu, Meriton Korenica, Nazmi Gripshi, Ermal Krasniqi

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare, Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

İlk karşılaşma müthiş bir heyecana sahne olmuştu. 7 golün atıldığı karşılaşmada kazanan Ballkani oldu. Sivasspor’un 3 maçta sonunda grupta 4 puanı var. ilk maçta olduğu gibi yine bol gol beklentim var. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…