İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.10.2022

UEFA Avrupa Ligi kapsamında 13 Ekim Perşembe günü oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Lazio – Sturm Graz: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; İddaa fikstüründe 13 Ekim Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi F Grubu 4. hafta mücadelesinde, Lazio ile Sturm Graz kozlarını paylaşacak. Olimpico Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde harika bir seri yakalayan Lazio, UEFA Avrupa Ligi’nde ise bitime 3 hafta kala 4 puana sahip. İlk maçlarda sadece Midtjylland’a kaybeden ev sahibi, Feyenoord karşısında kazanırken, Sturm Graz ile berabere kaldı. İlk maçlar sona erdiğinde 4 takımda aynı puana sahip. Son 3 maçının 2’sini iç sahada oynayacak olan Laizo için avantajlı takımlardan birisi olduğunu söyleyebiliriz. İtalya Serie A Ligi’dne tam 4 haftadır galip gelmeyi başaran Sarri’nin öğrencileri, 14 gole imzasını atarken, rakiplerine gol şansı vermedi. Son 3 haftanın tamamında 4-0’lık skorlarla kazanan ev sahibi, son olarak geride bıraktığımız hafta Fiorentina karşısında 4-0’lık galibiyete imza attı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda 4 takımda ilk maçlardan 4’er puan topladı. İkinci maçlar başlarken, liderlik şansı devam eden bir diğer takım ise Sturm Graz oldu. Konuk ekip ilk hafta Midtjylland’ı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başarırken, ardından Feyenoord deplasmanından 6-0’lık hezimetle döndü. Ağır mağlubiyetle sarsılan konuk ekip, son maçta ise iç sahada Lazio ile golsüz berabere kaldı. Chritstian Ilzer ve öğrencileri 180 dakikadır skor üretmeyi başaramıyor. Avusturya Bundesliga’da ise 4’te 4 yapmayı başaran Sturm Graz, iki kulvarda birden yarışın içerisinde kalmayı başardı. Zorlu Lazio deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, kazanarak zirve yarışında rakibinin önüne geçmek istiyor. Deplasmanda rakibinden 1 puan almayı başaran Lazio, İtalya Serie A Ligi performansıyla güven vermeye başladı. Ev sahibi taraftarı önünde UEFA Avrupa Ligi sınavını kazanarak, liderlik koltuğu için önemli bir adım atacaktır.

Real Betis – Roma: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; Real Betis sahasında Roma’yı konuk edecek. 13 Ekim Perşembe akşamı sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:45. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun 3. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Real Betis, harika bir geri dönüşle puan farkını açtı. Ev sahibi Dybala’nın penaltı golüyle ilk yarıda 1-0 geriye düşerken, Guido Rodriguez ve Luiz Henrique’nin birbirinden güzel golleriyle 3 puanı getirdi. 3 maçta 9 puana ulaşan Manuel Pellegrini ve öğrencileri, en yakın rakibiyle puan farkını 5’e kadar çıkardı. Liderlik yolunda önemli bir avantaj elde eden bu hafta Roma engelini galibiyetle geçmesi halinde, diğer maçın sonucuyla birlikte liderliği garantileme şansına sahip. İspanya La Liga’da 2 haftadır kazanamayan ve 5 puan kaybeden Real Betis, UEFA Avrupa Ligi C Grubu liderliğine odaklandı. Roma’dan büyük hata. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun lideri Real Betis’i sahasında konuk eden Roma, Dybala’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı ve 2-1’lik mağlubiyetle birlikte, ilk maçlar sona erdiğinde 3 puanla 3. sırada yer aldı. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan Roma, sadece HJK Helsinki karşısında galip gelmeyi başardı. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara dönüşü İnter ve Lecce’yi mağlup etmeyi başaran Jose Mourinho’nun öğrencileri, Avrupa’da ise bir türlü istikrar sağlayamadı. Konuk ekibin zirve yarışının içerisinde kalmak için bu hafta Real Betis deplasmanında kazanmaktan başka şansı yok. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda kazanmak istiyor. Lider Real Betis ve zirve yarışına yeniden dahil olmak isteyen Roma’nın, ilk maçtaki gibi karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Union Saint-Gilloise – Braga: MS 2, 2.60 (iddaa) – 2.92 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi D Grubu 4. hafta kapsamında, Union Saint-Gilloise ile Braga karşı karşıya gelecek. 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’na 3’te 3 performansıyla damga vurdu. İlk maçlar sona erdiğinde grubun en iyisi olarak karşımıza çıkan Karel Geraerts’ın öğrencileri, ilk 2 hafta Malmö ve Union Berlin karşısında kazanırken, geçtiğimiz hafta harika bir geri dönüşle en yakın rakibi Braga’yı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Galibiyeti getiren goller son 4 dakikada Gustaf Nilsson’dan geldi. Grup liderliği için büyük bir avantaja sahip olan Union Saint-Gilloise, bu hafta bir kez daha Braga’yı mağlup etmesi halinde, bitime 2 hafta kala yerini garantileyebilir. Braga iki kulvarda birden liderliği kaybetti. Konuk ekipte üst üste mağlubiyetler moralleri bozarken, Braga milli aradan iyi bir geri dönüş yapamadı. Portekiz Premier Ligi’nde ilk 7 hafta 6 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup bir performans ortaya koyan konuk ekip, milli ara dönüşü önce Porto ardından Chaves’e kaybetti. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise Union Berlin ve Malmö’yü mağlup etmeyi başaran Artur Jorge’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta sahasında Union Saint-Gilloise’ye kaybetti. Dakikalar 38’i gösterdiğinde Abel Ruiz’in golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran Braga, bitime 4 dakika kala üst üste 2 golle mağlup oldu. Braga bu hafta kazanarak, eski günlerine geri dönmek istiyor. İlk maçta üstünlüğünü korumayı başaramayan ve Avrupa sahnesinde ilk mağlubiyetini alan Braga, iç sahada yaptığı hatayı Belçika deplasmanında telafi edecek ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.34

intobet Bahis Oranı: 7.66