İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 13.10.2022

UEFA Avrupa Ligi sahnesinde 13 Ekim Perşembe akşamı 4. hafta mücadeleleri sahne alacak. 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Feyenoord – Midtjylland: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.65 (intobet) ; Feyenoord ile Midtjylland, 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi F Grubu 4. hafta mücadelesini EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’na 6-0’lık Sturm Graz galibiyetiyle damga vuran Feyenoord, 2-0 öne geçmeyi başardığı Midtjylland karşısında ise üstünlüğünü koruyamadı. İlk 45 dakikada rakip kaleye kurduğu baskıdan 2-0’lık üstünlükle çıkmayı başaran Arne Slot ve öğrencileri, ikinci yarıda ise kalesine gelen 2 isabetli şutta da gole engel olamadı. 2-2’lik beraberlikle puanını 4’e yükselten Feyenoord, aynı puana sahip 4 takım arasında averaj farkıyla liderlik koltuğunda oturuyor. Son 3 maçının 2’sine iç sahada çıkacak olan Hollanda temsilcisi, bu avantajı iyi değerlendirmek istiyor. Bu hafta üstünlüğünü koruyamadığı Midtjylland’ı sahasında konuk edecek. Danimarka temsilcisi Midtjylland, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ilk 3 haftadan 4 puan toplamayı başaran bir diğer takım oldu. Açılışı Sturm Graz deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle yapan Albert Capellas’ın öğrencileri, 5-1’lik Lazio zaferiyle yükselişe geçerken, geçtiğimiz hafta iç sahada Feyenoord ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan konuk ekip, ikinci yarıda Gustav Isaksen ve Juninho’nun golleriyle geri dönmeyi başardı. Danimarka Süper Ligi’nde 4 maçtır, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2 haftadır kaybetmeyen Midtjylland, zirve iddiasını iki kulvarda birden korudu. Konuk ekip son 2 hafta performansıyla kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösterdi. Averaj farkıyla UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda liderlik koltuğuna oturan Feyenoord, iç sahada konuk edeceği Midtjylland karşısında bu kez üstünlüğünü korumayı başaracak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Nantes – Freiburg: MS 2, 1.83 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi G Grubu 4. hafta kapsamında, Nantes ile Freiburg karşı karşıya gelecek. 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Nantes cephesine tehlike çanları Antoine Kombouare için çalıyor. Fransa Ligue 1’de ilk 10 haftadan 1 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, 7 puanla düşme hattının içerisine girdi ve Ajaccio ile birlikte en alt sırayı paylaştı. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 3 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Nantes, Olympiakos karşısında ilk hafta galip gelmeyi başarırken, son 2 haftada Qarabağ ve Freiburg’a kaybetti. 180 dakikadır skor dahi üretmeyi başaramayan Nantes, kalesinde ise 5 gole engel olamadı Deplasmanda kaybettiği Freiburg ile iç sahada karşı karşıya gelecek olan Nantes’in bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi ve Almanya Bundesliga’da harika performanslar sergiledi. Konuk ekip Bundesliga’da son 7 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, 9 haftadan ise sadece 1 mağlubiyet aldı. 18 puanla 2. sırada yer alan Freiburg’un lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 3 haftadan 3 galibiyet çıkarmayı başaran Freiburg, Qarabağ, Olympiakos ve Nantes engellerini galibiyetlerle geçti. Liderlik koltuğunda oturan konuk ekip, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Nantes ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Son 2 haftada 5 golle kazanan Freiburg, kalesinde gole geçit vermedi. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun lideri, Almanya Bundesliga’nın ise 2.’si Freiburg, yenilmezlik serisini iç sahada 2-0 mağlup ettiği Nantes karşısında galibiyetle sürdürecektir.

Ludogorets – HJK Helsinki: MS 1, 1.38 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda 4. haftanın kapanış mücadelesi, Ludogorets ile HJK Helsinki arasında sahne alacak. 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de start alacak maçın yayın ekranı EXXEN. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Ludogorets, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda lider Real Betis’in ardından ilk 3 haftanın en iyi performansını sergiledi. 3 maçtan 4 puan toplamayı başaran Bulgaristan ekibi, liderin en yakın takipçisi. Sadece lider Real Betis’e deplasmanda 3-‘lik skorla kaybeden ev sahibi, Roma karşısında galip gelmeyi başarırken, HJK Helsinki ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Grubun en alt sırasındaki HJK Helsinki karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Ludogorets, galibiyeti kaçırdı. Ev sahibi 3 puana çok yaklaşırken, ikinci yarıda duran topta savunma kilidi çözüldü. Hala gruptan çıkmak için avantaja sahip olan Ludogorets, bu kez HJK Helsinki karşısında hata yapmak istemiyor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nun en zayıf halkası HJK Helsinki, ilk maçlar sona erdiğinde 1 puanla en alt sıraya demir attı. Konuk ekip Roma ve Real Betis karşısında mağlubiyetten kurtulamazken, kalesinde gördüğü 5 gole karşılık skor üretmeyi başaramadı. Son hafta iç sahada konuk ettiği Ludgorets ile 1-1 berabere kalan Toni Koskela’nın öğrencileri, rotasını Finlandiya Veikkausliiga şampiyonluğuna çevirdi. Haka galibiyetiyle birlikte Şampiyonluk Grubu’nda liderliği ele geçiren konuk ekip, son haftaya en yakın rakiplerinin 2 puan üzerinde giriyor. KuPS Kuopio ile önümüzdeki hafta şampiyonluk maçına çıkacak olan HJK Helsinki’nin kaybetme lüksü yok. Konuk ekip Avrupa’da kötü performansını sürdürecek ve lig şampiyonluğuna odaklanacaktır. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Ludogorets, en alt sıradaki HJK Helsinki’ye iç sahada puan kaybetmeyecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.58

intobet Bahis Oranı: 5.54