UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Slovacko İddaa Tahmini 13.10.2022

UEFA Konferans Ligi D Grubu 4. hafta kapsamında, 13 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, Nice ile Slovacko karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

Bes10, Nice galibiyetine 1.40, beraberliğe 4.75, Slovacko galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.05 oran kazandırıyor.

Zirvenin Ortağı Nice

Karşılaşmaya eve sahipliği yapacak olan Nice, hem UEFA Konferans Ligi hem de Fransa Ligue 1’de son maçlarını kazandı. Fransa Ligue 1’de yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Nice, iç sahada 3-2’lik Troyes galibiyetiyle toparlanma sinyalleri verdi. Favre’nin öğrencileri 11 puanla 13. sırada yer alıyor. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ise ilk 2 hafta Köln ile iç sahada, FK Partizan ile deplasmanda berabere kalan Nice, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Slovacko karşısında aldı. Ev sahibine 3 puanı getiren tek gol 54. dakikada Nicolas Pepe’den geldi. Liderlik koltuğun FK Partian ile birlikte paylaşan Nice, teselliyi Konferans Ligi sahnesinde bulurken, namağlup performansını iç saha galibiyetiyle sürdürmek istiyor.

Slovacko Etkisiz Kaldı

Slovacko cephesinde UEFA Konferans Ligi serüveni puan kayıplarıyla devam ediyor. Yoluna galibiyet hasretiyle devam eden konuk ekip, ilk 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi ve en alt sıraya demir attı. İlk hafta liderlik koltuğunun ortaklarından FK Partizan ile iç sahada 3-3 berabere kalmayı başaran Slovacko, son 2 haftada ise önce Köln ardından Nice’a kaybetti. 3 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Çekya Ligi’dne 11. sıraya kadar gerileyen Martin Svedik’in öğrencileri, iki kulvarda birden bu sezon etkisiz kaldı.

Nice – Slovacko Maç Bilgileri

Nice – Slovacko Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Jordan Lotomba, Pablo Paulino Rosario, Sofiane Diop, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

Slovacko'nun ilk 11’i Belli mi?

Slovacko’nun muhtemel kadrosu: Filip Nguyen, Michal Kadlec, Stanislav Hofmann, Merchas Doski, Petr Reinberk, Daniel Holzer, Michal Travnik, Milan Petrzela, Jan Kalabiska, Marek Havlik, Vlastimil Danicek.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi’nde ilk galibiyetini Slovacko deplasmanında alarak, liderlik koltuğunun ortağı haline gelen Nice, Slovacko karşısında galibiyetlerine devam edecek ve zirve mücadelesini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İç sahada Diop’un ilk yarıda attığı şık golle 1-0’lık üstünlük yakalayan Nice, ikinci yarıda skor hakimiyetini koruyamadı ve Slovacko karşısında mağlup oldu.