Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Lille Bahis Tahmini 14.10.2022

14 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, Strasbourg ile Lille karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1‘de 11. haftanın açılış mücadelesi, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Strasbourg galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.55, Lille galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.87, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Strasbourg 9 Maç Sonra Kazandı

Gol düellosunda 3 puan Strasbourg’un. Fransa Ligue 1’in 10. haftasında Angers deplasmanına konuk olan Strasbourg, 9 maçlık galibiyet hasretiye çıktığı mücadeleden 3 puan 3 golle aldı. Maça iyi başlayan ve etkisini 90 dakika boyunca en yakın rakiplerinden Angers karşısında sürdüren Julien Stephane’nin öğrencileri, yeni sezonun ilk galibiyetini alırken, hem düşme potasından kurtuldu hem de rakibini düşme potasına gönderdi. Tam 9 hafta sonra gelen galibiyet ev sahibinde moralleri yerine getirdi. Zayıf halka olmaktan kurtulan ev sahibi, 10 maçtan 1 galibiyet, 5 beraberlikle 8 puan topladı. Bu hafta sahasında Lille’i konuk edecek olan ekip, galibiyetlerine devam ederek, alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

Lille Derbide Gülen Taraf

Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 10 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Lille, Fonseca yönetiminde bir türlü istikrar sağlayamadı. 8 haftadır kazandığı her maçın ardından mağlup olan konuk ekip, kısa sürede toparlanmayı başarsa da, bir türlü üst sıralara yetişemedi. Lorient deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle dönen konuk ekip, geçtiğimiz hafta Lens derbisinden 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Son 2 deplasman maçını kaybeden Lille, iç sahada ise 2 haftadır kazanmayı başarıyor. Kötü seriye son vermek isteyen Fonseca’nın öğrencileri, Lens derbisinde aldığı 3 puanın ardından, Strasbourg karşısında da galip gelmek istiyor.

Strasbourg – Lille Maç Bilgileri

Strasbourg – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Lebo Mothiba’nın sakatlığı devam ediyor. Lille cephesinde ise Angel Gomes ve Bafode Diakite kart cezalısı.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Adam Ounas, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Derbi galibiyetiyle moral bulan Lille, üst sıralar için yeniden umutlandı. Fonseca ve öğrencilerinin artık yeniden bir galibiyetin ardından hata yapacağını düşünmüyorum. Lille konuk olacağı Strasbourg deplasmanında kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille 3 puanı 3 golle aldı. Strasbourg karşısında rahat bir galibiyet alan Lille, bu sezon Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk kez üst üste 2. galibiyetini aldı. Kazananları tebrik ederiz.