Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Bochum Bahis Tahmini 15.10.2022

Almanya Bundesliga‘da 9 hafta sonunda son sırayı paylaşan Stuttgart ile Bochum, 15 Ekim Cumartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Stuttgart galibiyetine 1.67, beraberliğe 4.07, Bochum galibiyetine ise 5.07 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Stuttgart Göreve Wimmer’i Getirdi

Stuttgart cephesinde göreve Michael Wimmer geldi. Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan ev sahibi, 5 beraberlik, 4 mağlubiyetle düşme hattına kadar gerilerken, iç sahada alınan 1-0’lık Union Berlin mağlubiyetinin ardından Pellegrino Matarazzo ile yollarını ayırdı. Wimmer yönetiminde ilk maçına Bochum karşısında çıkacak olan Stuttgart, ligin en alt sırasındaki Bochum karşısında yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Kalesinde gördüğü 14 gole karşılık, rakip filelere 9 gol göndermeyi başaran Stuttgart, hücum hattında oldukça etkisiz kaldı. Ev sahibinde bu hafta hedef 3 puan.

Bochum Yeni Hocasıyla Kazandı

Bochum yeni hocası Thomas Letsch ile ilk maçında sezonun ilk galibiyetini aldı. Frankfurt karşısında 3 golle 3 puana uzanan Bochum, ilk kez bir maçta hem kalesini gole kapattı hem de 3 golle rakip fileleri sarstı. İlk 8 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip,  geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatmasına rağmen, en alt sıradan henüz kurtulamadı. Bu hafta en yakın rakibi Stuttgart’a deplasmanda konuk olacak olan Bochum, henüz galibiyetle tanışmayan Stuttgart karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bochum’un en alt sıradan kurtulmak için galibiyetlerine devam etmesi gerekli.

Stuttgart – Bochum Maç Bilgileri

Stuttgart – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Sehrou Guirassy ve Atakan Karazor kart cezalısı. Bochum’da Paul Grave, Takuma Asano, Konstantinos Stafylidis, Saidy Janko ve Jacek Goralski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Cristian Gamboa, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da dibe vuran Stuttgart ve Bochum, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Yeni hocasıyla galibiyet peşinde olacak olan iki takımında, bu zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gollü mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Stuttgart galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda bizleri yanıltmadı.