TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Adana Demirspor İddaa Tahmini 15.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Lider Adana Demirspor deplasmanda, Kasımpaşa’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Kasımpaşa kazanır 3.12, beraberlik 3.61, Adana Demirspor kazanır ise 2.37 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa’dan Sürpriz Beraberlik

Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Kasımpaşa, çıkışını devam ettirdi. Şenol Can’ın göreve gelmesiyle birlikte toparlanan Kasımpaşa, alt sıralardan kurtuldu ve 9. sırada kadar tırmanmayı başardı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan İstanbul ekibi, bu hafta lider Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor 6 Maçtır Kaybetmiyor

Adana Demirspor, Süper Lig’de lider konumda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olan Adana Demirspor, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Asssambalonga’nı golüyle öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Süper Lig’de bu sezon tek mağlubiyeti bulunan Vincenzo Montella’nın ekibi, Süper Lig’de sadece Fenerbahçe deplasmanında kaybetmişti. Üst üste 6 maçtır kaybetmiyorlar ve lider konumdalar. Bu hafta Kasımpaşa deplasmanında kazanırlarsa, haftayı liderlik ile geçecekler. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Simon Deli, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Younes Belhanda, Henry Onyekuru, Emre Akbaba, Artem Dzyuba

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, Süper Lig’de lider konumda yer alıyor. Geçen hafta Gaziantep FK deplasmanından 1 puan ile döndüler. Kasımpaşa ise geçen hafta Trabzonspor deplasmanında puan aldı. İç sahada da iyi sonuçlar alıyorlar. Hem Kasımpaşa’dan hem de Adana Demirspor’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa evinde direnemedi. Lider Adana Demirspor, 3 puanı 4 golle aldı.