Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Fiorentina Bahis Tahmini 17.10.2022

17 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce evinde Fiorentina‘yı konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Bets10, Lecce galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.35, Fiorentina galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.09, 2.5 Alt 1.74 oran kazandırıyor.

Lecce Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Roma deplasmanına konuk olan Lecce, 22. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan puansız ayrıldı. Evine eli boş dönen Lecce, 9 hafta sonunda 7 puanla 16. sıraya kadar geriledi. 9 hafta sonunda sadece Salernitana karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, son 2 haftada ise 5 puan kaybetti. 9 haftanın tamamında kalesini gole kapatmayı başaramayan Lecce, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, bu hafta en yakın rakiplerinden Fiorentina karşısında kötü gidişata son vermek istiyor.

Fiorentina Galibiyeti Hedefliyor

İtalya Serie A Ligi’nde önce Atalanta’ya 1-0, ardından Lazio’ya ise 4-0 kaybederek alt sıralara gerileyen Fiorentina, UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda ise Hears karşısında çıktığı 2 maçtan galip ayrıldı. Deplasmanda 3-0, iç sahada ise 5-1’lik skorlarla galibiyet hedefine ulaşan Fiorentina, grupta liderlik koltuğu için dev bir adım atarken, İtalya Serie A Ligi’nde de yükselişe geçmek istiyor. 9 hafta sonunda 2 galibiyet alan Fiorentina, ligde maç kazanmakta fazlasıyla zorlandı. Konuk ekip Konferans Ligi dönüşü Lecce deplasmanında kazanmak istiyor. Hearts galibiyetiyle birlikte Fiorentina’da moraller yüksek.

Lecce – Fiorentina Maç Bilgileri

Lecce – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luca Massimi. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Fiorentina cephesinde ise Riccardo Sottil, Gaetano Castrovilli ve Lucas Martinez Quarta’nın sakatlığı bulunuyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Lameck Banda, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Luka Jovic, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Fiorentina, Konferans Ligi galibiyetleriyle yükselişe geçti. Lige moralli dönen Fiorentina, kendisi gibi Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lecce karşısında galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.84

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. Deplasmanda 1-0 geriye düşen Fiorentina, geriden gelerek beraberliğe uzanırken, 3 puan adına yeterli olamadı.