Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sampdoria Roma İddaa Tahmini 17.10.2022

Sampdoria sahasında Roma‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 10. hafta mücadelesi, 17 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Sampdoria galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.70, Roma galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.95, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Sampdoria Dipten Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftanın en zayıf halkası 3 puanla Sampdoria oldu. Marco Giampaolo yönetiminde galibiyetle tanışmayan ev sahibi, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle en alt sıraya demir attı. Kalesinde gördüğü 17 gole karşılık, sadece rakip filelere 5 gol gönderebilen Sampdoria, milli ara dönüşünde de toparlanmayı başaramazken, Spezia ve Monza karşısında alınan mağlubiyetlerin ardından, Bologna beraberliğiyle birlikte teknik adamın sonu geldi. Geçtiğimiz hafta göreve Dejan Stankovic’i getiren Sampdoria, ilk sınavını Roma karşısında verecek. İtalya Serie A Ligi’nin uzak ara en kötü performansını sergileyen ev sahibi, Roma karşısında güven vermekten çok uzakta.

Roma Takibi Bırakmadı

İtalya Serie A Ligi’nde üstü üste galibiyetlerle zirve takibin bırakmayan Roma, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise son 2 haftada 5 puan kaybetti. Real Betis’e iç sahada kaybeden Jose Mourinho’nun öğrencileri, deplasmandan ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Grupta 3. sıraya kadar gerileyen Roma, 4 maç sonunda 4 puan topladı. İtalya Serie A Ligi’nde ise İnter derbisini kazanarak yeniden yükselişe geçen konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Lecce engelini 2-1’lik galibiyetle geçti. 19 puanla 6. sırada yer alan Roma’nın lider ile arasında sadece 5 puan fark bulunuyor. Avrupa dönüşü ligin en zayıf halkası Sampdoria’ya deplasmanda konuk olacak olan Mourinho’nun öğrencileri, zirve yarışında hata yapmak istemiyor.

Sampdoria – Roma Maç Bilgileri

Sampdoria – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Di Bello. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria takımında Manuel De Luca ve Jeison Murillo sakat. Roma cephesinde ise Paulo Dybala, Georginio Wijnaldum, Zeki Çelik ve Rick Karsdorp’un sakatlığı bulunuyor.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Tommaso Augello, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Nemanja Matic, Nicolo Zaniolo, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde liderliği hedefleyen Roma, üst üste 2 galibiyetle üst sıraları zorlamaya devam etti. Bu hafta en alt sıradaki Sampdoria’ya karşı mücadele edecek olan konuk ekibin, galibiyetlerine zor günler geçiren rakibi karşısında devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma deplasmanda Lorenzo Pellegrini’nin tek golüyle 3 puana uzandı. Mourinho ve öğrencileri, Serie A Ligi’nin zayıf halkası Sampdoria karşısında hata yapmadı. Kazananları tebrik ederiz.