Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Arsenal İddaa Tahmini 23.10.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Arsenal deplasmanda, Southampton’ın konuğu olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Southampton ve Burnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Southampton kazanır 5.55, beraberlik 4.25, Arsenal kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış.

Southampton’dan 3 Puan

Southampton, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. Hafta içi Vitality’de konuk oldukları Bournemouth’u tek golle 1-0 mağlup ettiler. Che Adams’ın ilk dakikalarda attığı golle 3 puanı alan Southampton, biraz olsun nefes aldı diyebiliriz. Premier Lig’de 5 maç aradan sonra kazanan Ralph Hasenhüttl’ın öğrencileri, puanını 11’e yükseltti ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta ise Premier Lig lideri Arsenal karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Southampton’da Romeo Lavia ve Armel Bella-Kotchap’ın sakatlıkları devam ediyor.

Arsenal Liderliğini Sürdürüyor

Arsenal, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Elland Road’da Leeds United’a konuk olan Arsenal, Saka’nın tek golüyle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de üst üste 4. galibiyetini alan Mikel Arteta’nn öğrencileri liderliğini devam ettiriyor. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde PSV’yi konuk eden Arsenal, bu karşılaşmadan da 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve grupta liderliğini sürdürdü. Premier Lig’de bu hafta Southampton’a konuk olacak Arsenal’da Emile Smith-Rowe ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Southampton – Arsenal Maç Bilgileri

Southampton – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Romeo Lavia ve Armel Bella-Kotchap’ın sakatlıkları devam ediyor. Arsenal’da Emile Smith-Rowe ve Oleksandr Zinchenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Takehiro Tomiyasu, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Arsenal, Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Geçen hafta Leeds United deplasmanında kazandılar ve liderliğini devam ettirdiler. Southampton ise hafta içi Bournemouth’u tek golle geçti. Galibiyete rağmen pozisyon anlamında çok üretken olamadılar. Arsenal karşısında da işleri zor. Arsenal’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. Southampton deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.