Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Leicester City İddaa Tahmini 23.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leicester City deplasmanda, Wolverhampton’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından izlenebilecek.

Wolverhampton Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Wolverhampton kazanır 2.30, beraberlik 3.45, Leicester City kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Wolverhampton Düşme Hattında

Wolverhampton, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta içi Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Kurtlar, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibi karşısında 1-0 öne geçen Wolverhampton, skor üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 2-1 kaybetti. Wolverhampton’ı tek golü ise Adama Traore’den geldi. Premier Lig’de bu sezon 11 hafta geride kaldı ve Wolverhampton’ın sadece 2 galibiyeti var. Bu hafta Molineux Ground’da düşme hattındaki Leicester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Wolverhampton’da Jose Sa, Sasa Kalajdzic, Pedro Neto ve Raul Jimenez sakat olan isimler.

Leicester City 2 Golle Kazandı

Leicester City’de Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu sezon ligde büyük hayal kırıklığı yaratan takımların başında gelen Leicester City, geçtiğimiz hafta içi King Power’da konuk ettiği Leeds United’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Premier Lig’de bu sezon 2. galibiyetini alan Brendan Rodgers’ın öğrencileri, düşme hattından kurtulma çabasını sürdürüyor. Bu hafta Wolverhampton deplasmanında kazanırlarsa, düşme hattından çıkma şansları artacak. Maç öncesinde Leicester City’de Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton – Leicester City Maç Bilgileri

Wolverhampton – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Jose Sa, Sasa Kalajdzic, Pedro Neto ve Raul Jimenez sakat olan isimler. Leicester City’de Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton'ın 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Goncalo Guedes, Diego Costa

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Leicester City, geçtiğimiz hafta içi King Power’da konuk ettiği Wolverhampton’ı 2-0 mağlup etti. Premier Lig’de bu sezon 2. galibiyetini aldılar. Wolverhampton ise Crystal Palace deplasmanından puansız döndü. İki takımında bu sezon Premier Lig’de 2 galibiyeti var ama Leicester City’nin oyunu daha çok umut vaat ediyor. Leicester City’nin kaybetmeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.44

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Wolverhampton’ı deplasmanda 4-0 mağlup ettiler ve düşme hattının üzerine çıktılar.