UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Kopenhag İddaa Tahmini 25.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında Sevilla iç sahada, Kopenhag karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 19.45’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Sevilla ve Kopenhag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 1.54, beraberlik 4.28, Kopenhag kazanır ise 6.77 olarak açıklanmış. 

Sevilla Favori Taraf

Sevilla’nın Şampiyonlar Ligi’nde grupta oynadığı 4 maçta da henüz galibiyeti bulunmuyor. 2 hafta önce Borussia Dortmund deplasmanına konuk oldular ve sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Kopenhag’ı konuk edecekler. Kopenhag ile eşit puana sahip olan Sevilla’nın bugün kazanması, UEFA Avrupa Ligi içinde önemli bir avantaj içeriyor. Grubu 3. sırada bitirirlerse, UEFA Avrupa Ligi’nde yollarına devam edecekler. Sampaoli’nin göreve gelişiyle biraz kıpırdanmalar oluşmaya başladı. Kopenhag karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Sevilla’da Jesus Corona ve Karim Rekik’in sakatlıkları devam ediyor.

Kopenhag’ın İşi Zor

Kopenhag’da tıpkı Sevilla gibi grupta galibiyet alamadı. Oynadıkları 4 maç sonunda 2 puan topladılar ve grubun son sırasında yer alıyorlar. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Manchester City ile golsüz berabere kaldılar. Rakibin 1 kişi eksik oynadığını ve Kopenhag’ın zorlu rakibi karşısında puan almayı başardığını belirtelim. Grubun ilk maçında karşılaştıkları Sevilla ile de golsüz berabere kalmışlardı. Bu hafta ise işleri biraz daha zor olacak. Maç öncesinde Kopenhag’da Akinkunmi Amoo ve Andreas Cornelius’un sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla – Kopenhag Maç Bilgileri

Sevilla – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Jesus Corona ve Karim Rekik’in sakatlıkları devam ediyor. Kopenhag’da Akinkunmi Amoo ve Andreas Cornelius’un sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Marcao, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Karl Johansson, Kevin Diks, Denis Vavro, David Khockolava, Victor Kristiansen, RasmusFalk, Hakon Arnar Haraldsson, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohammed Daramy, Mamoudou Karamoko

İddaa Tahmini

Sevilla, maçın favorisi. Kopenhag karşısında kazanmaları halinde, Avrupa Ligi’ne katılma şansları büyük ölçüde artacak. La Liga’da geçen hafta Real Madrid’e kaybettilre ama iyi bir direnç gösterdiklerini belirtelim. Kopenhag, 2 puan ile son sırada yer alıyor. Grupta henüz galibiyetleri yok. Sevilla kazanır ve grupta ilk galibiyetini alarak 3. Sıradaki yerini korur.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.14

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.49

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 3 puanı 3 golle aldı. Kopenhag’ı 3-0 mağlup ettiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar.