UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Braga Bahis Tahmini 27.10.2022

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta mücadelesinde, Union Berlin sahasında Braga‘yı konuk edecek. 27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te start alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betroad, Union Berlin galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.70, Braga galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.05, 2.5 Alt 1.80 oran kazandırıyor.

Union Berlin Etkisi Devam Ediyor

Almanya Bundesliga sahnesinde Union Berlin rüzgarı esmeye devam ediyor. İlk 11 haftadan lider çıkmayı başaran Urs Fischer’in öğrencileri, Dortmund karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, Bochum deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle dönmesine rağmen, liderliğini sürdürdü. Sezonun şu ana kadarki en büyük sürprizine imza atan Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda ise 4 haftadan 6 puan topladı. İlk 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Union Berlin, Malmö karşısında 2 maçtan da 1-0’lık galibiyetlerle ayrıldı ve gruptan çıkma umutlarını son 2 maça taşıdı. Braga’yı sahasında konuk edecek olan ev sahibi, bu hafta kazanarak 2.’liğe yükselme şansına sahip.

Braga Toparlanmayı Başardı

Portekiz Premier Ligi’nde geçtiğimiz hafta Estoril’i deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Braga, 2 haftalık mağlubiyet serisine son verdi. İlk 7 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, son haftalarda düşüşe geçse de, çabuk toparlanmayı başardı. Artur Jorge ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise 4 maçtan 7 puan topladı. İlk 2 hafta Malmö ve Union Berlin karşısında kazanan konuk ekip, lider US Gilloise karşısında ise 2 maçtan 1 puan çıkarabildi. 2. sırada yer alan ve zirve ile arasında 3 puan fark bulunan Braga, en yakın rakiplerinden Union Berlin’e deplasmanda konuk olacak. Konuk ekibin hata yapma lüksü yok.

Union Berlin – Braga Maç Bilgileri

Union Berlin – Braga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Nuno Sequeira, Fabiano, Al Musrati, Andre Horta, Ricardo Horta, Simon Banza, Abel Ruiz, Vitor Oliveira.

İddaa Tahmini

İç saha avantajıyla UEFA Avrupa Ligi yolunda en kritik sınavlarından birini verecek olan Union Berlin, Bundesliga’da gösterdiği etkiyi devam ettirecek ve Braga karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Maçı skorunu belirleyen isim 68. dakikada Robin Knoche oldu ve Union Berlin’e galibiyeti getirdi. Ev sahibi kritik galibiyetle Avrupa sahnesinde umutlarını korudu. Kazananları tebrik ederiz.