UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Olympiakos İddaa Tahmini 27.10.2022

27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu mücadelesinde, Freiburg ile Olympiakos karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Freiburg galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.45, Olympiakos galibiyetine ise 6.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.33, beraberliğe 3.84, konuk ekibe ise 5.61 oran veriyor.

Freiburg’dan Harika Performans

Almanya Bundesliga’da zirve takibini geçtiğimiz hafta 2-0’lık Werder Bremen galibiyetiyle sürdürmeyi başarırken, 11 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 21 puan topladı ve zirvenin 2 puan gerisinde kaldı. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise G Grubu’na damga vurdu. 4 maçtan 4 galibiyet çıkaran Freiburg, 11 gole imzasını atarken, kalesinde sadece ilk hafta 1 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum hattında harikalar yaratan ev sahibi, bu hafta ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Olympiakos’u sahasında konuk edecek. Freiburg bir kez daha galibiyetin favorisi.

Olympiakos’un İşi Zor

UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun 4. haftasında Qarabağ deplasmanına konuk olan Olympiakos, golsüz beraberlikle puan kayıplarına devam etti. Bitime 2 hafta kala 1 puanla yoluna son sırada devam eden konuk ekip, gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı. Michel ve öğrencileri, Yunanistan Süper Ligi’nde ise 9 haftanın 4’ünde puan kaybetti. İki kulvarda birden etkisiz kalan Olympiakos, bu hafta iç sahada 3-0 mağlup olduğu Freiburg’a deplasmanda konuk olacak. En alt sırada yer alan Olympiakos’un, Freiburg karşısında işi çok zor.

Freiburg – Olympiakos Maç Bilgileri

Freiburg – Olympiakos Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Manuel Gulde ve Roland Sallai’nin sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Olympiakos’un 11’i Belli mi?

Olympiakos’un muhtemel kadrosu: Tomas Vaclik, Ousseynou Ba, In-Beom Hwang, Kostas Manolas, Oleg Reabcuik, Andreas Bouchalakis, Pep Biel, Pipa, Eui Jo Hwang, Georgios Masouras, Konrad de La Fuente.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun namağlup lideri Freiburg, bu hafta liderlik koltuğunu garantileme şansına sahip. Ev sahibi deplasmanda zorlanmadan mağlup ettiği rakibi karşısında bir kez daha kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Freiburg puan tablosunun verdiği avantajla Olympiakos karşısında 1 puana razı geldi.