TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 29.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Alanyapsor iç sahada, Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Alanyaspor ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 2.03, beraberlik 3.80, Gaziantep FK kazanır ise 3.80 olarak açıklanmış. 

Alanyaspor Kalesini Gole Kapatamıyor

Alanyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir beraberlik aldı. Konuk oldukları Galatasaray deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Francisco Farioli’nin ekibi, ikinci yarıda bulduğu gollerle 1 puan almayı başardı. Tabi Galatasaray’ın 30. dakikada 10 kişi kaldığını da belirtmekte fayda var. Süper Lig’de bu sezon oynadığı tüm maçlarda kalesinde gol gören Alanyaspor’un savunması güven vermiyor. 11 maçtır gol yiyen Alanyaspor, ligin en fazla gol yiyen takımlarından biri. Maç öncesinde Alanyaspor’da Daniel Candeias’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Gaziantep FK’dan 3 Puan

Gaziantep FK, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçti. 2 hafta önce Süper Lig’de Konyaspor deplasmanına konuk olan Erol Bulut’un öğrencileri, ikinci yarıda bulduğu tek golle 1-0 kazandı ve sürpriz bir galibiyet elde etti. Süper Lig’de 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Gaziantep FK, bu sezon Süper Lig’de 4. galibiyetini almış oldu. Bu hafta ise Alanyaspor deplasmanında da galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Alanyaspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Alanyaspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Daniel Candeias’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Efe Can Karaca, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Marko Jevtovic, Abdulkadir Parmak, Alexandru Maxim, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Alanyaspor’da savunma sıkıntısı devam ediyor. Geçen hafta Galatasaray deplasmanında puan almayı başardılar ama gol yeme serileri devam etti. Süper Lig’de tam 11 maçtır gol yiyorlar. Gaziantep FK ise son maçta Konyaspor deplasmanında 1-0 kazanarak moral bulmuştu. Gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, bu sezon ilk kez kalesini gole kapattı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.