TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 29.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Kasımpaşa deplasmanda, Konyaspor’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Konyaspor ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 1.76, beraberlik tercihinin 3.99, Kasımpaşa galibiyetinin ise 4.97 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Konyaspor 2 Puan Bıraktı

Konyaspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından 1 puan ile ayrıldı. Mame Diouf’un golüyle öne geçtiler ama üstünlükleri kısa sürdü. Adana Demirspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Konyaspor’da galibiyet hasreti ise 3 maça çıktı. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanamayan Yeşil Beyazlılar, lider Fenerbahçe’nin ise 4 puan gerisinde kaldı. İlhan Palut’un ekibi, bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Maç öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kasımpaşa’da Puan Kayıpları Sürüyor

Kasımpaşa, evinde oynadığı son 2 maçtan da puan çıkartamadı. Önce Adana Demirspor’ 4-1 kaybeden İstanbul ekibi, geçtiğimiz hafta ise Kayserispor karşısında da sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 2 iç saha maçından puansız ayrılan Şenol Can’ın ekibi, Süper Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Kasımpaşa, Süper Lig’de 11. sıraya kadar gerilemiş durumda. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Konyaspor –Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Konyaspor, zirve takibini devam ettirmek istiyor. Geçen hafta Adana Demirspor deplasmanında kaybetmemeleri önemliydi. Kasımpaşa ise güven vermiyor. Son 3 maçta galibiyet alamadılar. Konyaspor’da puan kayıpları yaşıyor ama taraftarı önünde iyi oynuyorlar. Kasımpaşa engelini geçmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor’da galibiyet hasreti devam etti. İç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa karşısında da 2 puan bıraktılar.