Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Borussia Dortmund İddaa Tahmini 29.10.2022

Frankfurt sahasında Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 12. hafta mücadelesi 29 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Best10, Frankfurt galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.72, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.41 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Frankfurt İki Kulvarda Birden Etkili

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun 5. haftasında kazanmak zorunda olan Frankfurt, iç sahada konuk ettiği Marsilya karşısında haftayı 2-1’lik galibiyetle tamamlarken, 2. sıradaki Sporting ile puanını eşitledi. Son hafta Son 16 bileti için Sporting deplasmanına konuk olacak olan Oliver Glasner’in öğrencileri, Marsilya karşısındaki futboluyla Şampiyonlar Ligi’nde güven tazeledi. Almanya Bundesliga’da ise son 2 haftada alınan Bayer Leverkusen ve Mönchengladbach galibiyetleri, ev sahibi zirvenin en yakın takipçileri arasında yer aldı. 20 puanla yoluna devam eden Frankfurt, liderin sadece 3 puan uzağında.

Borussia Dortmund Galibiyet İstiyor

Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da tam 3 hafta sonra galip geldi. İç sahada Stuttgart engelini 5-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Sarı Siyahlılar, 11 hafta sonunda puanını 19’a yükseltti ve liderin 4 puan gerisinde yer aldı. Edin Terzic ve öğrencileri son maçta ortaya koyduğu savunma ve hücum performansıyla tam not aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’n de ise Manchester City ile evinde golsüz berabere kalan Dortmund, son haftaya 8 puanla 2. sırada girmeyi başardı. Adım adım Son 16 Turu’na doğru ilerleyen konuk ekipte, iki kulvarda birden sergilenen iyi futbol, Frankfurt deplasmanı öncesi moralleri yerine getirdi. Dortmund en yakın rakibi karşısında kazanmak istiyor.

Frankfurt – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde Christopher Lenz, Makoto Hasebe ve Ansgar Knauff’un sakatlıkları devam ediyor. Dortmund takımında Haller, Dahoud, Gittens, Morey ve Meunier’in sakatlıkları devam ediyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Youssoufa Moukoko, Raphael Guerreiro, Donyell Malen, Julian Brandt, Jude Bellingham, Anthony Modeste, Karim Adeyemi.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden yükselişe geçen Frankfurt ve Dortmund, Şampiyonlar Ligi dönüşünde karşı karşıya geliyor. İki formda takımında ilk yarıda birbirlerine geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.09

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.30

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Zorlu mücadelenin ilk yarısında beklediğimiz gibi eşitlik bozulmadı. İki takımda devre arasına 1-1’lik beraberlikle girdi. İkinci yarıda ise daha etkili oynayan Dortmund, Jude Bellingham’ın golüyle galibiyete uzandı. Kazananları tebrik ederiz.