Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Chelsea İddaa Tahmini 29.10.2022

İngiltere Premier Lig’de 4 maçtır galibiyet alamayan Brighton evinde, Chelsea’yi konuk edecek. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brighton ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Brighton kazanır 2.90, beraberlik 3.35, Chelsea kazanır ise 2.58 olarak açıklanmış.

Brighton 5 Maçtır Kazanamıyor

Brighton’da işler yolunda gitmiyor. Teknik direktörlük görevine Roberto De Zerbi getirildi ama yeni hocası ile Premier Lig’de henüz galibiyet alamadılar. Geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da konuk oldukları Manchester City’e 3-1 kaybettiler. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Brighton’da moraller bozuk. Yaşanan puan kayıplarının ardından 9. sıraya kadar gerileyen Brighton, bu hafta Chelsea’yi konuk edecek. Maç öncesinde Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı devam ediyor.

Chelsea Takibini Devam Ettiriyor

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Stamford Bridge’de konuk ettiği Manchester United ile 1-1 berabere kaldılar. 87. dakikada Jorginho’nun penaltı golüyle öne geçen Maviler, 90+4’de Casemiro’nun golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu. Graham Potter yönetiminde çıktığı 5 Premier Lig maçında 11 puan toplayan Chelsea, zirve takibini sürdürüyor. Bu hafta ise AMEX’de Brighton’ın konuğu olacaklar. Şampiyonlar Ligi’nde de gruptan çıkmayı başaran Chelsea’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton – Chelsea Maç Bilgileri

Brighton – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı devam ediyor. Chelsea’de N’Golo Kante ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz, Pierre Emerick Aubameyang

İddaa Tahmini

Brighton adına işler yolunda gitmiyor. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar. Roberto De Zerbi yönetiminde henüz galibiyetleri yok. Chelsea ise formda diyebiliriz. Potter’ın göreve gelişinden bu yana mağlubiyet almadılar. Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig’de yollarına devam ediyorlar. AMEX’de Chelsea’nin kazanarak yoluna devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.20

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.58

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: AMEX’de sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Brighton evinde, Chelsea’yi 4-1 ile geçti.