Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Tottenham İddaa Tahmini 29.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Tottenham deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından cawnlı yayınlanacak.

Bournemouth ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bournemouth kazanır 4.95, beraberlik 4.00, Tottenham kazanır ise 1.72 olarak açıklanmış. 

Bournemouth Sürpriz Peşinde

Bournemouth, Premier Lig’de son 2 maçından da puan alamadan ayrıldı. 2 hafta önce Vitality’de Southampton’ı konuk eden Bournemouth, rakibine 1-0 kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta ise West Ham’a konuk olan Gary O’Neil’ın ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Bournemouth, Premier Lig’de 14. sıraya geriledi. Bu hafta ise Tottenham ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Bournemouth’da savunmadan Lloyd Kelly’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Tottenham 3. Sırada

Tottenham, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United’a 2-1 mağlup oldular. Kane’in tek golü, Tottenham’ın puan almasına yetmedi. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Sporting CP ile 1-1 berabere kalan Londra ekibi, grupta liderliğini sürdürdü. Arsenal’ın puan kaybettiği haftada fırsatı iyi kullanamayan Antonio Conte’nin ekibi, 23 puan ile 3. sırada yer alıyor. Bu hafta Vitality’de konuk olacakları Bournemouth karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Richarlison ve Dejan Kulusevski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth – Tottenham Maç Bilgileri

Bournemouth – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 1 sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da savunmadan Lloyd Kelly’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Tottenham’da Richarlison ve Dejan Kulusevski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Rodrigo Bentancur, Matt Doherty, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Bournemouth, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Son 2 maçta da mağlubiyet yaşadılar. Tottenham ise geçen hafta Newcastle United’a 2-1 mağlup oldu. Bu yenilgiyi telafi etmeleri gerekecek. Vitality’de Bournemouth karşısında kazanacaklarını düşünüyorum. Kane önderliğinde 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.49

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham, 2-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında attıkları golle Bournemouth’u 3-2 mağlup ettiler.